spot_imgspot_img
spot_img

Félelem és borzongás – Busz a ködben

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy ismeretlen, legbelső félelmekkel szembenéző, rejtélyes és misztikus útra hív Wéber Anikó lélektani regénye. A Busz a ködben című krimi az önismeret fejlesztésében segíti a kamaszokat.

Wéber Anikó legújabb könyve egy borzongató, nyomozós krimi, ami az Abszolút Könyvek sorozatban jelent meg.

A történetben Zénó rosszkedvűen száll fel egy átlagos nap átlagos délutánján a buszra. Míg hazafelé zötykölődik, sorban szállnak le az utasok. Végül csak heten maradnak, de a busz sehogy sem akar célhoz érni. Nagy zökkenéssel megáll a ködös, sűrű erdőben, a városnak pedig mintha nyoma veszett volna… Az utasok és a sofőr hiába keresik a kiutat. Azt sem tudják, hogy a valóságban vannak, vagy a képzeletük játszik velük. Esetleg valamiféle kísérletbe csöppentek? Hogy kijussanak, össze kell fogniuk, őszintének kell lenniük egymással, és szembe kell nézniük a szorongásaikkal.

A misztikus hangulatú regényben több szemszögből látjuk az eseményeket: a kissé visszahúzódó Zénó, a szorongó Nóri vagy a népszerű zenészlány, Izzi egy buszon utaznak, de teljesen máshogy látják egymást, mint amit belül önmagukról gondolnak, ráadásul mindenki titkol valamit!

A Busz a ködben megmutatja a kiskamasz olvasóknak , hogy talán mások éppen azt tartják bennük értékesnek és különlegesnek, ami számukra szorongás forrása. Ez a felismerés észrevétlenül segítheti őket abban, hogy máshogy tekintsenek magukra és negatívnak tartott tulajdonságaikra.

A könyvbe itt tudsz beleolvasni: /www.pagony.hu/cikkek/weber-aniko-busz-a-kodben

Hasonló cikkek:

Egy szuperérzékeny kislány és egy rejtélyes hely

Amikor a szakítás után fullasztó a magány

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!