spot_imgspot_img
spot_img

A világ első nyitott tetős Super Tourer-e

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy újjászületett ikon, mely újradefiniálja túraautózás élményét.

A Volante jelzőt 1965 óta használja az Aston Martin a legkiválóbb nyitott tetős autóinak megnevezésében. A szó annyit tesz: „repülni”. A repülés szabadsága párhuzamba állítható egy cabrió okozta vezetési élménnyel. Ezt az érzést kínálja az Aston Martin DB12 Volante. A korlátlan szabadságot.

A teljesítmény új színvonala. A biturbó V8-as erőforrás, 680 lóerővel és 800 Nm nyomatékkal felvértezve olyan sebességgel és erővel rendelkezik, amely tökéletes harmóniát alkot teljesítmény és vezetési élmény között.

Példa nélküli letisztultság. Egy pilótafülke a vezetés izgalmáért, páratlan ergonómiával.

Autó és sofőr tökéletes kapcsolata.

A DB12 Volante tetejét K-formában összezáródó autómata soft-top tető koronázza, mely 14 másodperc alatt nyiílik ki és záródik. A tető akusztikailag továbbfejlesztett, nyolc rétegű szigetelőanyagot tartalmaz a kellemesebb belső utastéri komfort érdekében.

Dupla lengőkaros felfüggesztés, intelligens lengéscsillapítók és a legújabb e-diff technológia. A merevebb szerkezet soha nem látott dinamikát és minden kanyarban páratlan magabiztosságot nyújt.

Duett, analóg és digitális kivitelben. Technológiával burkolt belső tér.

Teljesen megújult, intelligens pilótafülke, amely az analóg és a digitális tökéletes keverékével, hangvezérléssel és kategóriájának legnagyobb felbontású érintőképernyőjével rendelkezik.

Pulzáló technológia. Minden részletet kézzel varrott hedonizmusba burkol, és minden érzéket felduzzaszt a legmodernebb infotainment segítségével, a csúcstechnológiát ötvözi az analóg kezelőszervek intuíciójával.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!