spot_imgspot_img
spot_img

Fesztiválra várják a futókat Csongrádon

-

Article Top Ad (AdSense)

Harmadszorra ad otthont a Fussuk le! Fél és negyedmaratonnak Csongrád, a tiszamenti, dél-alföldi kisváros.

Idén háromnapos futó-fesztivállal várják a szervezők a futókat és családjaikat májusban.

A sport program fő attrakciója a vasárnapi futóverseny, de már pénteken este május 10-én Blahalouisiana koncerten engedhetik ki a gőzt vagy hangolódhatnak az eseményre a sportolók a Tisza-Presszóban. Szombaton május 11-én az egészséges életmód és más életvezetési tippekkel gazdagodhatnak a meghívott szakértőknek és népszerű sportolóknak köszönhetően, és egy jó hangulatú már hagyománnyá váló, közösségépítő pizza partin ismerkedhetnek a résztvevők.

Vasárnap indul a verseny, ami idén is több távon zajlik. Az alföldi táj kedvező adottságainak köszönhetően, elég gyors a pálya, így azoknak a futóknak is ajánlható, akik az időeredményt célozzák be. De családoknak is jó program a Fussuk le! Fél és negyedmaraton verseny, hiszen a 750 méteres távon a gyerekek is futhatnak egy nagyot.

A félmaraton útvonala a városon át vezet, érintve a Tisza-gátat, az ártéri erdőkkel, az óvárost, a halászházakkal, a Körös-torkot, a homokfövenyes stranddal és a Holt-Tiszát, a náderdővel. A futók útját DJ-k, néptáncosok, zenészek kísérik, feledhetetlen hangulattal jutalmazva meg a verseny résztvevőit.

A befutócsomag is verhetetlen, hiszen a mindenkinek jár a csongrádi futás emlékére a befutóérem és még sok jutalom, mint rétes, egytálétel, innivaló és uszodabelépő. De a legnagyobb érték: a mozgás öröme, minden résztvevő ajándéka, aki részt vesz a Fussuk le! futó-fesztiválon.

https://fussukle.com/futo-fesztival/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/fussukle/

Instagram: https://www.instagram.com/fussuk_le/

2023-as esemény video: https://www.youtube.com/watch?v=1S91d5kSf_4&authuser=0

Plitvicei-tavak Nemzeti Park: A Google keresések ikonja

Miért éppen Salalah? Arábia édenkertje különlegesebb, mint gondolnád! 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!