spot_imgspot_img
spot_img

Trokán Nóra és Klem Viktor a párkapcsolatokról mesél

-

Article Top Ad (AdSense)

A Múviláv előadás egy zenés romkom-fantázia, melyben Trokán Nóra és Klem Viktor filmklasszikusokat idéz meg. Megnéztük a Hatszín Teátrumban a darabot, ahol rendkívüli módon már az előadás előtt játékba kezdtek a szereplők. 

A szerelem százféleképp definiálható. A filmek örök, megkophatatlan témája a vágy, az akarás. Minden filmbeli évődő, cukkoló, játszmázó párbeszédben van valami, ami a saját életünkből is ismerős lehet. A Múviláv: Majdnem mint a filmeken előadás népszerű romantikus filmjelenetekből merített, és többféle párkapcsolati relációt mutatott be.

Mielőtt azonban a színészek a filmklasszikusok karaktereinek bőrébe bújtak volna, kijöttek a színpadra és csevegésbe kezdett a közönséggel. Klem Viktor ( az előadás rendezője és egyben szereplője is) rögtönzött, felvette a kapcsolatot a gyülekező nézősereggel. Egy önkéntes néző pedig a súgó szerepére is vállalkozott. Ez már megalapozta a hangulatot, így a darab közben is voltak vicces kiszólások.

Trokán Nóra Múviláv
kép: Orlai Produkciós Iroda

A Múviláv a Casablanca, a Kaliforniai álom, a Szív hídjai és sok más romantikus történet elemeiből épült fel. A színészek énekeltek is,  a filmtörténet legromantikusabb dallamai csendültek fel egy érzelmektől izzó színházi estén. Két remek ötlet is színesítette a játékukat: a zenei aláfestésért felelős Szitha Miklós interaktív figurája és a kivetítőn látható előre elkészített filmjelenetek újragondolásai.

Szereplők: Trokán Nóra, Klem Viktor

Dramaturg: Zöldi Gergely
Zongorán közreműködik: Szitha Miklós
Rendező: Klem Viktor

Előadás hossza: 1 óra 40 perc egy részletben

Itt látod a részleteket: orlaiprodukcio.hu/eloadas/muvilav

R. Szabó Zsuzsa

Kapcsolódó:

Alkoholmámorosan boldogabbak vagyunk?

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!