spot_imgspot_img
spot_img

Meg mernéd kérdezni ezeket a párodtól?

-

Article Top Ad (AdSense)

Igazán sokat ad egy kapcsolathoz az, ha a felek őszintén, nyitottan, játszmázás nélkül kitárulkoznak a másiknak. Ehhez persze hangulat, megfelelő élethelyzet, kölcsönös tisztelet és némi pajkosság is szükséges. Most olyan párkapcsolati játékot mutatunk, amelynek segítségével a szerelmesek mélyebben megismerhetik egymást, beláthatnak a másik lelkének rejtett zónáiba is. 

 

Ráhangolódás

A DateBox dobozai egy doboznyi romantikát ígérnek. Azért ennél több rejlik bennük: önismereti utazás lehetősége, kitárulkozás, nyílt kommunikációra való hajlandóság, sebezhetőség felvállalása, kapcsolaterősítő önfelfedés. Nekünk az tetszett meg ezekben a dobozkákban, hogy mély beszélgetések megindításában szeretnének segíteni.

A kártyacsomagok, a dobozba szárt szettek segítenek kifejezni az egymás iránt érzett szeretetet, rávilágítanak a megoldandó problémákra, a kapcsolat erősségeire, a felek titkos vágyaira.

Mit tennél? – Merész és inspiráló kérdések 

A Mit tennél? játék dobozának kérdése közt többféle van: az ártalmatlan, könnyed kérdések, és a bevállalósabb, olykor keményebb válaszokat is igénylőek. A szerelmesek először beszéljék meg, hogy semmi nem kötelező, és csak arra kell válaszolni, amire az illető akar. Itt nagy nevetésekre, hallgatásokra, hümmögésekre, felszisszenésekre lehet számítani.

Mutatunk párat a kedvenc kérdéseink közül ízelítőnek:

Mit tennél, ha

  • találkozhatná fiatalabb éneddel? Adnál neki valamilyen tanácsot?
  • visszatekerhetnéd az időt a megismerkedésünk pillanatára?
  • arra kérnélek, érints meg valahol, ahol te szeretnéd? Megérintenél? Ha igen, miért pont ott?
  • közös projektbe kéne kezdenünk? Mi lenne az?
  • egy napra az én bőrömbe bújhatnál?

Hosszú beszélgetések, megnyílások, talán elérzékenyülések is várhatóak a játék során. Fő, hogy ne lépjünk át egy  határt, s ne legyen a válaszokból sérülés, fájdalom, neheztelés.

 

DateBox 4 az Egyben

Van olyan szett is, ami összetettebb a kérdéssoroknál. A 4 az Egyben csomag igazi meglepetés lehet egy évfordulóra vagy a szerelmesek napjára.  Ebben a csomagban többféle tematika szerint vannak a kérdések rendszerezve és egy kapcsolaterősítő táblázat, naptár is megbújik a boxban.

A tematikus blokkok témái: Romantika, Minőségi idő, Család, Intimitás

A pár eldöntheti, hogy melyik kérdéskörhöz van hangulata. Az egymás szeretetnyelvének megismerése erősíti a köteléket a partnerek közt. A szeretet kifejezése többféle csatornán, különféle módon történhet. Fel kell ismernünk a sajátunkat, és meg kell tanulnunk a társunkét is, hogy egy teljesebb, boldogabb kapcsolatban élhessünk egymással. A kártyák ebben is segítenek.

Az intimitásról beszélgetni még a legösszeszokottabb pároknál is kínos lehet, sőt, néha náluk a legcikibb a dolog.  Az itt található gondolatébresztők segítenek legyőzni a szégyenérzetet és kibeszélni pár régóta titkolt, elhallgatott intim témát is.

datebox-párkapcsolati kártyák
kép: R.Szabó Zsuzsa
Párkapcsolati kártyák
kép:datebox.hu

A DateBox csomagjai a partnerkapcsolat javára válnak, ha jókor, jó helyen, jó időzítéssel játszotok vele. Ha érdekelnek a kártyák, itt szét tudsz nézni: datebox.hu

Ha kinyitjuk az érzelmeink titokzatos szelencéjét, akkor sok izgalmas dolgot megtudhatunk magunkról. Ebben a cikkünkben is olyan kártyákat gyűjtöttünk össze, amelyek elmélyítik az önismeretet, kihozzák a mélyre rejtett érzelmeket, és a párkapcsolatot is erősíthetik:

Érzelemfeldolgozó és kapcsolatépítő kártyák, amiket ki kell próbálnod

Ha játszanál hasonló önismereti, párkapcsolaterősítő játékokat, ezeket is nézd meg:

Önismereti játék izgalmas, merész kérdésekkel

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!