spot_imgspot_img
spot_img

Érzelemfeldolgozó és kapcsolatépítő kártyák, amiket ki kell próbálnod

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha kinyitjuk az érzelmeink titokzatos szelencéjét, akkor sok izgalmas dolgot megtudhatunk magunkról.

Olyan kártyákat gyűjtöttünk össze, amelyek elmélyítik az önismeretet, kihozzák a mélyre rejtett érzelmeket, és a párkapcsolatot is erősíthetik.

 

Érzelmek szelencéje

Ezek a csinos kis dobozba rejtett önismeret kártyák lenyűgözőek, hiszen tematikus blokkokba szedik az érzéseket, és neked egy-egy képet kell választanod az adott csoporton belül, ami tükrözheti a jelenlegi hangulatodat, létállapotodat.

A kártyák egyik felén kép, a másikon szöveg áll. Ám az egyes érzelmeket elmagyarázó szövegek sokkal érdekfeszítőbbek és informatívabbak, mint az elsőre gondolnád.

Nem közhelyesek, hanem pszichológiai ismereteket is tartalmaznak, mi több, olykor arra is kitérnek, hogy a múltban miként kezelték az emberek azt az adott érzést. Olykor irodalmi és történelmi példákat, történeteket is olvashatsz a kártyákon.

kép:R.Sz.Zs.

A nagyobb témák, amiken belül további érzelemkártyák vannak: Lehetőség, Ego, Bánat, Gyűlölet, Félelem, Üresség, Keserűség, Felindulás, Derű, Zen, Élvezet

Ízelítő a kártyák tartalmából: 

Érzelmek szelencéje
Érzelmek szelencéje

Az volt a legmeglepőbb ezekben a kártyákban, hogy olyan érzelmeket is megneveztek, amelyekről alig, vagy talán még sohasem hallottunk. Az ilinx kéjes pánik, amiről e kártyák egyikén részletesen is olvashatsz.

De ilyen érdekesség például az awumbuk is, ami olyan üresség, amit akkor érzünk, ha kedves látogatóink elmentek, vagy egy vendégeskedés utáni tompa érzést lehetne ezzel a szóval megragadni.

A 80 képes kártya izgalmas merülést ígér a lélek mélyére. 

Az Érzelmek szelencéjét a Scolar Kiadó honlapján itt tudod megnézni és beszerezni: www.scolar.hu/erzelmek_szelenceje_2409

 

Párkapcsolati kártyák

Ha a párod nyitott rá, és szívesen játszana veled kérdezz-feleleket, és mindketten kellően őszinték vagytok és felkészültetek egy izgalmas játékra, akkor ezeket a kártyákat szeretni fogjátok.

Az tényleg fontos, hogy meglegyen a kellő hangulat, és mindketten konstruktívak legyetek. Nem a veszekedés a cél, hanem a másik mélyebb megismerése.

Néha egy hosszú házasságban, kapcsolatban is lehetnek olyan ki nem mondott, át nem beszélt dolgok, amik jó, ha a felszínre kerülnek.

A kérdéseket három kategóriába vannak sorolva: a kék színű kártyák kérdései remek kiindulópontot adnak egy-egy tartalmas beszélgetéshez. A zöld színű kártyák kérdései már érzékenyebb témákat is érintenek, a piros kártyák pedig kifejezetten intim jellegű kérdéseket tartalmaznak.

A 3 fő téma: Nyitottság, Őszinteség, Intimitás

A Párkapcsolati kártyákat itt tudod megnézni és beszerezni: https://ertsunkszot.hu/termek/parkapcsolati-kartyak

Szerző: R.Szabó Zsuzsa

Hasonló témában ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Csodálatos gondolatok a szeretetről – A kis herceg tanításai

Motiváló gondolatok – könyvek megújuláshoz

A mámortól a tartós kapcsolatig – a szerelem 4 fontos szakasza

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!