spot_imgspot_img
spot_img

Újabb botrány: szexuálisan, fizikailag és lelkileg bántalmazta partnereit Marilyn Manson énekes

-

Article Top Ad (AdSense)

Hétfő óta négy nő vádolta meg az amerikai Marilyn Manson énekest, hogy szexuálisan, fizikailag és lelkileg is bántalmazta őket.

Hétfőn reggel Evan Rachel Wood az Instagram-oldalán elindította a lavinát, ami pillanatok alatt temette maga alá az extrém külsejű, ám még borzalmasabb lelkű énekest.

A színésznő már korábban is beszélt róla, hogy bántalmazó kapcsolatban élt, de ezidáig nem nevezte meg a férfit. Most Instagram posztban tudatta a nagyvilággal, hogy bántalmazója Marilyn Manson. 15 évig alkottak párt, a kezdetekben Rachel még csak 18 éves volt, Manson pedig 36.

„A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ néven ismer. Tizenéves koromban kezdett el foglalkozni velem, amikor még tinédzser voltam, és évekig borzalmasan bántalmazott. Manipulált, hogy alávessem magam neki. Megtorlás, rágalmazás és zsarolás félelmében éltem. Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam a figyelmet azokra az iparágakra, amelyek lehetővé tették azt, amit csinált, mielőtt további életeket tesz tönkre. Azokkal az áldozatokkal vagyok, akik nem fognak többé hallgatni” írta a színésznő.

Több nő is felbátorodott, négyen már bevallották, hogy ők is hasonló módon jártak, kínzásról, szexuális, fizikai és lelki bántalmazásról és fenyegetésekről beszéltek.

Egy volt pornószínésznő, aki 1997-ben csak egy rövid ideig volt együtt az énekessel, szintén kitálalt Daily Mailnek.

„Furcsa volt a kapcsolatunk. Nem voltunk együtt sokáig, mert azonnal lezártam a dolgot, miután közölte, hogy arról fantáziál, élve eléget engem. Nyugtalanító volt, hogy szex közben harapott. Amint elkezdett velem durvábban beszélni, úgy voltam vele, hogy viszlát Brian. És a harapások miatt keletkezett sérülések sem voltak mókásak” – mondta Jenna Jameson, aki azóta egyébként már férje nevét, a Bittont használja.

A nő a később kiadott életrajzi könyvében is írt Mansonnal való kapcsolatáról. Ebben az szerepel, hogy az énekes elmondta neki, hogy „látni szeretné, ahogy lányokat művégtagokkal dugnak meg”, vagy hogy „leszopják együttese egyik tagját”.

Egyre több dolog utal arra, hogy ezekről az énekes köreiben minderről mindenki tudott, de az volt az íratlan szabály, hogy a privát élet ügyeiről nem lehet beszélni, hisz tőle kapták a fizetésüket.

Tavaly szeptemberben Dan Cleary, Manson munkatársa és később személyi asszisztense egy írásban nyilvánosságra hozta, hogyan viselkedett az énekes a partnereivel. Végig nézte, hogy Manson „megtörte” és „más emberré változtatta” Evan Rachel Woodot, majd „bántalmazó, erőszakos barátként” viselkedett akkori, Lindsay nevű barátnőjével is, akit két év alatt „többször látott könnyezni, sikoltani és megsemmisülni, mint ahányszor nem” Azt állítja, Manson azzal fenyegette a nőt, hogy megöli, feldarabolja és eltemeti, és gúnyt űzött abból, hogy a nőnek tanulási nehézségekkel küzdő családtagjai vannak.

A szakma elhatárolódott tőle

A filmes szakma azonnal reagált, és két olyan tévésorozatból is eltávolítottak azokat az epizódokat, amikben Marilyn Manson szerepelt. Keddre már több produkció és cég szakította meg vele az együttműködést. Először kiadója, a Loma Vista Recordings jelentette be, hogy a vádal alapján azonnali hatállyal beszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem is dolgoznak együtt vele.

„„Annak fényében, hogy Evan Rachel Wodd és más nők állításai szerint Marilyn Manson bántalmazta őket, a Loma Vista azonnali hatállyal megszünteti az énekes jelenlegi albumának további promótálását. A nyugtalanító fejlemények miatt pedig úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem dolgozunk együtt Marilyn Mansonnal” – olvasható a kiadó közleményében.

Manson reagálta a vádakra

Szerdára az énekes megtörte a hallgatást, ezt  a közleményt jelentette meg  az Instagram oldalán.

„A művészetem és az életem nyilvánvalóan régóta okoz ellentmondásokat, de a legutóbbi, ellenem felhozott vádak borzasztóan eltorzítják a valóságot. Az intim partnereim hozzám hasonlóan gondolkodtak, és a velük folytatott intim kapcsolataim mindig teljes mértékben konszenzuálisak voltak. Függetlenül attól, hogy ki – és miért – dönt úgy, hogy félreértelmezi a múltat, ez az igazság.”

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!