Új dimenzióba repíti a lakberendezést a vrDesigner

-

Elstartolt Magyarország leginnovatívabb lakberendező designstúdiója, a vrDesign_LAB, aminek segítségével a virtuális térben tervezhetjük meg, és rendezhetjük be lakásunkat, irodánkat vagy üzletünket.

Az eszközt a MaxCityben lehet kipróbálni, ahol a valós anyagmintákat is megtekinthetjük, illetve a termékek egy jó része a fizikai valóságban is rendelkezésre áll az üzletekben.

Lényegesen gyorsabban, rugalmasabban és kényelmesebben alakíthatjuk ki a belső tereket a vrDesigner alkalmazással, mint eddig bármikor. A virtuális valóság platform az adott ingatlan alaprajzából kiindulva valósághű 3D-s digitális modellt készít, amit aztán a térben barangolva életnagyságban láthatunk, érezhetünk és kompletten berendezhetünk bútorokkal, kiegészítőkkel, dísztárgyakkal. Bármit azonnal, pillanatok alatt kicserélhetünk vagy éppen változtathatunk a bútorok színén, típusán.

A vrDesigner_LAB több fronton hoz majd jelentős újítást és könnyebbséget a különböző szakterületeken, hiszen a lakásvásárlók már nem pusztán egy alaprajz felett kell, hogy döntsenek, hanem a jövőbeni ergonómiát, elrendezést, akár a fényviszonyokat is könnyedén tudják értelmezni az élethű modellben. A vásárlás után pedig egy helyen megtalálják azokat a valós termékeket, amelyekből egy ingatlan kompletten berendezhető, és a szoftver nyújtotta részletes konszignáció alapján akár nyomban meg is rendelhetik azokat.

A gyártók, kereskedők új értékesítési pontot kapnak, elvégre a vrDesign_LAB rengeteg építtetőhöz, belsőépítészhez és lakberendezőhöz juttatja el a termékeiket. A tervezők, lakberendezők munkája pedig nagyságrendekkel hatékonyabb és gyorsabb lesz, hiszen megspórolhatják mind a tervezési szakaszban felmerülő, mind a termékek kiválasztásánál futott fölös köröket, csökkenthetik a tervezés-kivitelezés adta rizikót, nem utolsó sorban a co-working térben szakmai fórumokon vehetnek részt, és üzleti kapcsolatokat építhetnek.

Az érdeklődőket a vrDesign_LAB otthonában, az évi többszázezer látogatót fogadó MaxCityben (Törökbálint, Tópark u. 1/a) anyagminta bank és mintatermek sokasága is várja.

További képek a galériában:

Elérhetőségek:

Weboldal

Instagram

Facebook

Pinterest

Képek: MaxCity

A skandináv design csodái

A MaxCity is elkötelezett a fenntarthatóság mellett

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!