Király Linda: Szeretnék családot, de nem egy egészségtelen, mérgező kapcsolat árán

-

Rendhagyó életút interjút adott Király Linda, amelyben az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel beszélt sikereiről és fájdalmairól. Linda jelenleg boldog és kiegyensúlyozott szingliként éli az életét, folyamatosan dolgozik magán és nem hagyja, hogy mások véleménye határozza meg, mit gondoljon magáról. 

Az interjúban Király Linda beszélt a New Yorkban eltöltött gyerekkorról, a Magyarországra érkezésről és elmondta azt is, hogy most hogyan érzi magát. „Boldog és kiegyensúlyozott vagyok a jelenlegi életemmel is szingli, független nőként. Ezt valahogy a társadalom még mindig nem bírja elhinni az olyan nőkről, mint mondjuk, én” – nyilatkozta Linda. „Sokaknak még mindig egy képzeletbeli lista kipipált pontja a család, nekem viszont nem.”

Az énekesnő ettől függetlenül nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy megváltozzon az élete. „Nagyon szeretnék családot, de nem egy egészségtelen, mérgező kapcsolat árán. Sokan hiszik azt, hogy egy másik embernek kell betöltenie az űrt vagy azt a hiányt, ami bennük van, de addig, amíg két teljes ember nem találkozik, boldog életet sem lehet együtt felépíteni. Egy számomra működő egységben, ami két ember között van, nincs olyan, hogy valaki többet, valaki kevesebbet… Együtt, ugyanannyit, ugyanakkora odaadással kell beleadnia mindkét félnek. Hiszem, hogy eljön az én időm, de siettetni nem fogom” – mondta el Linda.

Fotó: Joy

Az énekesnő nem spórolja meg a lelki munkát. „A mai napig folyamatosan dolgozom magamon, és úgy gondolom, az önfejlesztés az egyik leglényegesebb dolog, amiért itt vagyunk a Földön” – nyilatkozta Linda. Az énekesnő úgy érzi, hogy a nemet mondás művészetét kellett elsőként elsajátítania – ez igazán nehezen ment. „Mindenkinek jót akartam, és valljuk be, ezzel a hozzáállással az is célja valahol az embernek, hogy mindenkinek jó véleménye legyen róla. Csakhogy ilyen nincs, és nem is szabad, hogy mások véleménye határozza meg a boldogságunkat vagy az önmagunkról kialakult képet” – magyarázta Linda.

A teljes interjú a JOY Magazin legújabb lapszámában olvasható.

Gundel Takács Gábor: Mosolyogva lenne jó meghalni

„Néha magamba fordulós vagyok”

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!