spot_imgspot_img
spot_img

Az egész családot boldoggá teszi: HONOR-t karácsonyra mindenkinek!

-

Article Top Ad (AdSense)

Tartalomkészítők, film-, játék- és zenefogyasztók, fitnesszfanatikusok és profi felhasználók mindannyian megtalálják a számukra ideális HONOR eszközt: akár magukat, akár másokat lepnék meg vele karácsonykor.

 

1. Csúcs ajándékok az egész családnak

A HONOR telefonok és kütyük az egész családnak jól jöhetnek, így kevesebb időt tölthetünk az ajándékkereséssel és többet szeretteinkkel ebben a meghitt időszakban.

HONOR 70

A HONOR 70-nel innovatív módon rögzíthetjük életünket, így tökéletes választás lehet, ugyanis az egész család használhatja értékes és emlékezetes pillantainak megörökítéséhez és megosztásához. Az egyedi Solo Cut Mode egyszerre készít két videót – egyet mindenkiről, egyet pedig egy kiemelt tagról. A HONOR 70-nel minden rokon megkaphatja saját “15 perc hírnevét” az összejöveteleken!

A lelkes TikTokerek és YouTube-erek igényeit is kielégíti a HONOR 70 többvideós rögzítése, amivel könnyedén válthatnak a felhasználók az előlapi és a hátlapi kamerák között. A Story móddal microfilm mintákkal mesélhetik el saját történetüket szórakoztató és egyedi módon, új szintre emelve a vlogolási élményt.

A dupla hátlapi kamerájának köszönhetően pedig könnyedén készíthetők élettel és színekkel teli fotók. Kézre esik és könnyen használható, így ideális arra, hogy dedikált krónikása legyen a családi összejöveteleknek.

HONOR X széria

A HONOR X6 6,5”-es FullView kijelzőjével a HONOR X6 figyelemreméltó élményt biztosít. Az Eye Comfort és a Dark módokkal kellemesebbé válik az okostelefon használata, a beállítások pedig különféle felhasználói helyzetekhez kínálnak optimális lehetőségeket közvetlen napfényben vagy akár kevésbé megvilágított helyeken, legyen szó olvasásról, videostreamelésről vagy képböngészésről. Ezek a funkciók gondoskodnak a felhasználók szemeiről, így a karácsonyi felvételek szerkesztésekor vagy az esti, bekuckózós filmezéskor sem kell aggódni szemünkért. Egyszerre lehet ideális tehát a nagyszülőknek, akik egy jól kivehető eszközt szeretnének, és diákoknak, akik sokat használhatják tanulásra.

A HONOR X7 6nm-es energiahatékony Snapdragon 680-as processzora úgy biztosít remek teljesítményt, hogy közben gondoskodik az akkumulátorról. 128 GB-os tárhelye ráadásul több mint 28 ezer képet, több mint 11 ezer zenefájlt és több mint 440 HD videót tud tárolni, így nonstop készíthetünk felvételeket vagy menthetünk le tartalmakat rá. Ha pedig ez nem lenne elég, még mindig lehet bővíteni a tárhelyet egy 512 GB-os microSD-kártyával.

A HONOR X8 a RAM Turbo intelligens memóriabővítési technológiájának köszönhetően 6GB RAM-ról  8GB-ra növelhető, amivel problémamentesen és folyamatosan futhatnak az alkalmazások. A készülék 64 MP-es négyes kamerarendszere pedig lélegzetelállító, nagy felbontású felvételeket kínál, igazodva a hétköznapokhoz és a speciális helyzetekhez is.

2. Ajándék az utolsó pillanatban

A karácsony az egyik legsűrűbb időszak az évben, sokan pedig az ajándékvásárlást az utolsó pillanatra hagyják. Nincs azonban gond: nem kell kivárni a végtelen sorokat és tömegeket, elég a HONOR alábbi termékei közül választani a családnak!

HONOR 70 a divatimádónak: Kecses, könnyű és stílusos, a HONOR 70 szimmetrikus duplaíves formatervezése premium hatást és érzést kelt. Kristrályezüst, éjfekete és smaragdzöld színeivel tökéletes kiegészítő minden ruhához, és garantáltan mosolyt csal a megajándékozott divatimádónak.

HONOR MAGIC4 Pro a fotománnak: A DxOMark Gold Camera minősítéssel a HONOR Magic4 Pro okostelefon erőteljes triplakamerás kombinációt kínál kimagasló technológiával. Az elkötelezett fotósok bármulatos és tiszta képeket készíthetnek – pont mint egy profi!

HONOR MAGIC4 Pro a fotománnak: A DxOMark Gold Camera minősítéssel a HONOR Magic4 Pro okostelefon erőteljes triplakamerás kombinációt kínál kimagasló technológiával. Az elkötelezett fotósok bármulatos és tiszta képeket készíthetnek – pont mint egy profi!

HONOR X széria a multitaskolónak: Kiváló akkumulátoraikkal, nagy és bővíthető tárhelyeikkel, dinamikus képfrissítési kijelzőikkel és egyéb kényelmi funkcióikkal a HONOR X6, a HONOR X7 és a HONOR X8 sokáig bírják és sokat tudnak, így remek választás lehet azoknak, akik többmindenre használják párhuzamosan a készülékeiket. Plusz kibírják majd a karácsonyi nagy hajrát a fotózást és videózást az összejövetelen!

A felsorolt termékek és egyéb készülékek az eMAG és az Euronics kínálatában érhetők el a linkekre kattintva.

Te sem használod ezt a Viber szolgáltatást – pedig spórolhatsz vele

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!