Tartsd a csuklódon a fertőtlenítőt!

-

A fertőtlenítés, a kórokozók elpusztítása minden eddiginél fontosabbá vált. A koronavírus-járvány idején a kézfertőtlenítés alapmozdulat. A kezeink, mindennapi használati tárgyaink tisztán tartására pedig a jövőben is oda kell figyelnünk.

A fertőtlenítőt adagoló karkötő praktikus kiegészítő, amit érdemes kipróbálni, s ha bevált, akkor mindig magunknál tartani. Pár könnyen elérhető darabot és egy különlegesebb, elegáns új fejlesztést is mutatunk.

Szilikonos csuklópántok fertőtlenítővel

Vásárlásnál, tömegközlekedési eszközökön, játszótéren, munkahelyen is praktikus a szilikonos csuklópánt. Az újratölthető, könnyen felcsatolható karkötő biztosítja, hogy a fertőtlenítő mindig kéznél legyen.

Ez a szuper kis találmány a Wellneo oldalán többféle színben is elérhető.  Itt nézheted meg:

www.wellneo.hu

fertőtlenítő karkötő
kép: wellneo

Rózsaszínben is találhatsz géladagolót a KütyüBazár kínálatában, amihez cseppentő is jár. Itt tudod megnézni:

kutyubazar.hu

Fertőtlenítő karkötő
kép:KütyüBazár

A környezettudatosság is hívószó lehet egy ilyen pánt beszerzésekor, hiszen könnyedén újratölthető, nincs szükség kis flakonokra, elegendő egy nagy kiszerelésű üvegből adagolni!

Itt is találsz különféle színekben:

www.euroko24.hu

fertőtlenítő karkötő
kép: euroko24

Okosórához hasonló dizájnos darab

Ez a termék már jóval borosabb áron kapható, modern, dizájnos és olyan, mintha egy sci-fi főszereplőjének kiegészítője lenne. A Yanko Design karkötője finomra porlasztott fertőtlenítőszeres ködpermettel tünteti el a kórokozókat a tárgyakról. Kilincsre, korlátra, bevásárlókocsira, kulcscsomóra, klaviatúrára is fújható. A SprayCare Band fantázianevű holmi másfél méteres távolságig képes gyorsan sterilizálni a különböző felületeket.

Fertőtlenitő karkötő

A beépített apró üvegben 5 milliliternyi folyadék fér el, a tervezők számításai szerint több napig is kitarthat ez a mennyiség. Egy töltéssel legalább negyvenszer képes a SprayCare Band permetezni úgy, hogy minden fújás három másodpercig tart. Az órának kinéző szerkezetre LED-lámpát is szereltek, amely jelzi, hogy mikor kell újratölteni az üvegcsét és az eszköz akkumulátorát. (Az ára  olyan 10.000 Ft körül van)

A honlapon további érdekességeket láthatsz : spray.care

Itt egy minifilmet is megnézhetsz a működéséről és hasznosságáról: 

https://www.yankodesign.com/2020/12/21/this-wearable-wristband-lets-you-shoot-a-stream-of-sanitizer-at-objects-like-spiderman/

Vigyázz magad és szeretteid egészségére!

 

Hasonló témában cikkeink:

Hétköznapi tárgyaink, amiken rengeteg kórokozó van

Ez az idei év egyik slágerterméke –otthonmaradós estékre tervezték

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!