spot_imgspot_img
spot_img

„Sosem voltak érzelmi mélypontok a kapcsolatunkban”

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy ország ismeri, szereti őket és rajong értük. Bárhol is tűnnek fel, sugárzik róluk a boldogság és az összetartozás. A házasság hetének alkalmából Balázs Klárit kérdeztük Korda Györgyhöz fűződő szerelméről és a párkapcsolatuk működéséről. 

Idén lesz 43. éve, hogy házasok vagytok. Ha három szóban kellene meghatározni, mi a hosszú és boldog házasság titka, szerinted mi volna az?

Erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni. Az alap természetesen a szerelem, de nagyon fontosnak tartom a humort, ami minket összeköt. Azt szokták mondani, hogy csak egészség legyen, a többit megoldjuk. Ez ránk is abszolút igaz. Mindazonáltal úgy gondolom, egy nagy adag szerencse is kell ahhoz, hogy az ember olyan párt találjon, akivel képes egy egész életet leélni.

Hogyan szoktátok megünnepelni a házassági évfordulótokat? Volt olyan évforduló, amely mindkettőtök számára különleges és emlékezetes volt?

Legtöbbször elmegyünk kettesben ebédelni vagy vacsorázni valahová. Ilyenkor vagy nosztalgiázunk kicsit az eltöltött több mint négy évtizedről, vagy a jövőre gondolunk. Arra, hogy mi mindent szeretnénk még együtt csinálni és megélni. Nem tudnék olyan extrém módon emlékezetes dolgot mondani. A 40. házassági évfordulónkon inkább a tény volt meglepő, hogy már ilyen régóta házasok vagyunk. De nem egyszer fordult már elő, hogy műsorban voltunk éppen, a stáb megtudta, hogy évfordulónk van, és hatalmas meglepetéssel, ünnepléssel készültek a számunkra.

Fotó: Korda György és Balázs Klári hivatalos Fb oldala

Egy ilyen hosszú ideig tartó kapcsolatban azért elkerülhetetlenek a súrlódások, konfliktusok. Ha összevesztek, hogyan oldjátok meg a nézeteltéréseket?

Szerencsére sosem voltak igazán nagy konfliktusok a kapcsolatunkban. Ha össze is vesztünk, annak mindig külső oka volt. Egymással sosem volt semmi bajunk. Éppen ezért még egyszer se merült fel annak a gondolata, hogy elváljunk. Hozzá kell tenni, hogy nekünk, Gyurival van egy titkos megállapodásunk: ha összekapunk, akkor 15 perc múlva el kell felejteni az ellentéteket és meg kell csókolnunk egymást. Ezzel pecsételjük meg a békét és az egymás iránt érzett szerelmünket.

Mit gondolsz, mi az, amit még mindig ugyanolyan vonzónak tartasz a férjedben, mint amikor megismerkedtetek?

Számomra a mai napig ugyanaz a férfi, akibe annak idején beleszerettem. Vonzó a személyisége, a tehetsége, a humorérzéke. Nőként abszolút fel tudok rá nézni. Férfiként olyan karizmája van, amit minden nő vágyna az életben. Tényleg nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Gyuri engem választott, és persze én is őt.

Ezt is ajánljuk: 

A Korda-kultusz

Újraforgatta Korda György Reptér című dalának 40 éves videóklipjét a Budapest Airport

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!