Pizzakutya! Napi több ezer pizzás dobozra gazdikereső állatok fotója kerül

-

Teljesen új módon szeretné a segítségre szoruló állatokra felhívni a figyelmet, és minél több embert bíztatni az örökbefogadásra a pizzakutya.hu. Ez a Speciális Állatmentő Egység Alapítvány, a PizzaKing és a WebGarden által létrehozott gazdikereső fórum kutyusok részére.

Az ötletes projektben szívmelengető célra  hasznosítják a pizzásdoboz nyújtotta nagy felületet. A gazdátlan ebek fotóit ragasztják a papírra, hátha egy jó pizza mellett megesik valakinek a szíve  egy gazdátlan kutyán és szívesen örökbefogadja. 

Fotó: Facebook/pizzakutya.hu

A pizzásdobozokon egy matrica látható majd, illetve mellette egy QR-kód. A QR-kód a Pizzakutya oldalára viszi a látogatót, ahol a leendő gazdák érdeklődhetnek az örökbefogadásra váró, chippel és oltással ellátott kutyák iránt. A kutyák az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerhez (EVÁR) tartozó állatmentő szervezetek mentettjei.

“Egy fantasztikus együttműködést szeretnénk bemutatni nektek! Napi több ezer pizzás dobozra kerül gazdikereső állatok fotója.

A Pizza King és a WebGarden úgy gondolta, hogy egy teljesen új fórumot biztosít a gazdikereső állatoknak, ezzel járulva hozzá még több segítségre szoruló állat megmentéséhez.

A Pizza King napi több ezer otthonba juttatja el a gazdikereső kutyusokat oly módon, hogy a pizzás dobozon egy gazdikereső kutyus matricája látható, valamint egy QR kód. Így, ha a Pizza Kingtől rendelsz, lehet, hogy egy új családtaggal hoz össze a sors.

Köztudott, ha örökbe fogadsz egy állatot, akkor kettő életét mented meg: akit örökbe fogadtál és aki megkapja a megüresedett helyet a menhelyen, panziókban, ideiglenes befogadóknál – írta a Pizzakutya.hu a facebook oldalán.

“Hétfőn mentek ki  ez első  matricás dobozok, nagyon pozitívak a visszajelzés. Nem csak a pizzát fgyasztóknak, több, állatokkal foglalkozó közöségi csoportnak is tetszik.  Annyira friss ez a projekt,  hogy ez első  kutya-gazdi találkozó még nem történt meg. Az oldal látogatottsága viszont jelentősen megnőtt,  folyamatosan nézik a gazdikereső állatokat, akik valóban kíváncsiak rájuk. A gazdikeresés mostanában leginkább a közösségi oldalakon  megy, szeretnénk ezzel az akcióval bejutni az otthonokba. Nem szeretnénk egyszerre sok kutyát hirdetni, inkább folyamatosan töltjük a képeket. Az Euro-News is kijött forgatni az egyik pizzériába, Beni kutyus, aki szerepelt, hirtelen nagyon népszerű lett – mondta a Bcoolnak Kodolányi Endre EVÁR koordinátor.

Nem csak ők, a Vigyél Haza! Alapítvány is minden tőle telhetőt megtesz, hogy a gazdátlan állatokat szerető családba juttassa.

A világért sem választanák el őket egymástól! Öt éve várnak szerető családra

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!