spot_imgspot_img
spot_img

A világért sem választanák el őket egymástól! Öt éve várnak szerető családra

-

Article Top Ad (AdSense)

Már öt éve gondozza a Vigyél Haza! Alapítvány ezt a két kedves  idős  kutyust, akiket kizárólag együtt szeretnének  gazdihoz, vagy ideiglenes befogadóhoz juttatni. Szeretnél  nekik segíteni?

Maci és Leila, az idős kutya páros gazdája meghalt és mindkét állatot az örökösök leadták az Illatos útra. Már öt éve, hogy gondozásunkba vettük a reménytelenül a telepen élő két kutyát. Álmunk, hogy mindkét 14 éves kutyát egy helyre egy hatalmas szívű családnak adhassuk ideiglenes befogadásba (vagy akár örökbe), akik biztosítják a szépkorú „házaspár” számára a boldog és gondtalan öregkort – írta közösségi oldalán az alapítvány.

Mindkét kutya nagyon kedves az emberekkel, követelik a simogatást, szeretetet. Maci néha még “hisztizni” is képes egy kis plusz simogatásért, ha az ember abbahagyja a dögönyözést. Maci barátságos, ivartalanított németjuhász kan kutya. Más kutyákkal nehezebben barátkozik, persze Leila, “az asszony” ez alól kivétel.

Komoly segítség, hogy a Platinum prémium kutyatáp forgalmazója ÉLETÜK VÉGÉIG GONDOSKODIK MINDKÉT KUTYA FOLYAMATOS, SZÁRAZ TÁPPAL VALÓ ELLÁTÁSÁRÓL, így, akár, ha ideiglenes befogadója lennél, vagy ha örökbe fogadnád őket, etetésük nem okoz költséget számodra!

Az alapítvány pedig vállalja a két kutyus éves oltását, és az esetleges orvosi ellátásukat is, életük végéig.

Természetesen oltva, ivartalanítva, mikrochippel adják gondozásba őket annak a csodás családnak, akik kertes házban élnek, de a kutyáknak olyan meleg zugot tudnak biztosítani, ahová biztonságosan visszavonulhatnak a hidegebb időben is.

Ha szeretnél még kutya örökbeadásról olvasni, akkor ezt a cikket neked ajánljuk!

“Ha már megmentünk egy kutyát, egész életére biztonságban akarjuk tudni”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!