Molnár Szilágyi Szilvi őszinte vallomása: „Kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak”

-

Molnár Szilágyi Szilvinek már gyerekként meg kellett tapasztalnia az ázsiai származása miatti kirekesztettséget. Molnár Ferenc Caramel énekes felesége egy most megjelent interjúban őszintén beszél második babavárásáról, és az azt megelőző nehéz időszakról is.

Molnár Szilágyi Szilvi második várandósságával kapcsolatos élményeit osztja meg a GLAMOUR olvasóival az augusztus 9-én megjelenő szeptemberi magazin mellé csomagolt Mami mellékletben. A boldog babavárás benőséges pillanatai mellett a cikkben arra is fény derül, hogy életében rengeteg atrocitás érte ázsiai származása miatt.  Az élethez való pozitív hozzáállása most erősebb, mint valaha, és ettől a gyerekkori traumái sem tudják eltántorítani.

„Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, >>normális<< gyereknek. Aztán valahogy átfordultam, és elkezdett nem érdekelni, mit mondanak mások. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az értelmesen megfogalmazott kritikát, pláne hogy szeretek fejlődni, tanulni” – meséli az interjúban Szilvi.

Fotókredit: Ajkai Dávid/ GLAMOUR

A fiatal anyuka, mára megtanult nem foglalkozni az őt ért negatív kritikákkal, megjegyzésekkel, a családján kívül van néhány ember még az életében, akiknek nagyon ad a véleményére. Ismert családként persze még nagyobb támadásnak vannak kitéve, mindenkinek van véleménye róluk, vagy arról, amit csinálnak, és a „cancel culture”, avagy az eltörléskultúra a közösségi médiában szabályos alapállás lett, ők megpróbálják kizárni az életükből a negatív, rosszindulatú megjegyzéseket. Nyitottságra, elfogadásra és sokszínűségre nevelik a gyermekeiket, abban a szellemben, hogy minden ember bőrszíntől, nemtől, kortól és hovatartozástól független a társadalom fontos része.

Egy jó masszőr nem csak masszíroz, hanem meg is hallgat

Kuna Valéria- a trombitás lány és a KunaTones

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!