Könnyen lehet, hogy Johnny Deppet láttad Budapest utcáin!

-

Jó hír, hölgyeim: most nagy esélyünk van összefutni Johnny Depp-el a fővárosban! Mindenki Jack Sparrow-ját már ki is szúrták a budapesti Four Season Hotel közelében egy vörös hajú hölgy társaságában. 

Persze azóta mindenki azt találgatja, ki lehet a titokzatos nő Depp oldalán? Egyes értesülések szerint az illető egy franciatanárnő, akivel a színész mostanság egyre több időt tölt. Ennek oka, hogy Depp alakítja majd XV. Lajos francia királyt a Jeanne du Barry című filmen és ehhez akarja tökéletesíteni francia akcentusát.

A hölgyet már többször kiszúrták a színész oldalát, legutóbb Olaszországban készült egy közös fotó a tanárról és tanítványáról:

Fotó: Newsfet.com

Zendaya is Magyarországon

Nem Depp az egyetlen világsztár, akit elcsíptek Budapesten az elmúlt hetekben. Időközben a népszerű színésznő-énekesnő, Zendaya is megérkezett Magyarországra, mégpedig a Dűne 2. részét forgatja nálunk stábjával. Legutóbb egy fővárosi olasz étteremben bukkant fel biztonsági őreivel, később pedig a Bevándorlási Hivatalban is felbukkant néhány hivatalos papír miatt. Egy szemfüles rajongó itt le is kamerázta a színésznőt, nézzük a felvételt:

Források: Blikk, Nők Lapja, Port.hu

Johnny Depp és Amber Heard a mérgező kapcsolat mintapéldái

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!