spot_imgspot_img
spot_img

Rév Marcellt ismét Emmy-díjra jelölték

-

Article Top Ad (AdSense)

A magyar operatőrt az Eufória sorozat egyik epizódjáért jelölték a legrangosabb televíziós díjra.

2022. július 12-én hirdették ki a Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia (Academy of Television Arts & Sciences) által kiosztott Emmy-díj idei jelöltjeinek listáját.

Rév Marcellt tavaly az HBO számára készített Eufória című sorozat „Trouble Don’t Last Always” című epizódjáért került be a legjobbak közé, idén viszont a sorozat egy másik, a „The Theater And Its Double” című epizódjáért kapta a jelölést a Kiemelkedő operatőri munka egykamerás sorozat kategóriában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marcell Rév (@marcellrev) által megosztott bejegyzés

Ugyanebben a kategóriában Rév Marcell konkurenciái: a  Loki, az Ozark, a Squid Game, A csodálatos Mrs. Maisel és a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésének egy-egy epizódja.

A sorozat egyébként nem csak ebben a kategóriában kapott jelölést, hiszen a női főszereplő, Zendaya esélyes a legjobb női főszerepéert járó díjra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

A 74. Emmy díjátadót szeptember 12-én rendezik meg,  szeptember 3-án és 4-én adják át a technikai díjakat.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!