spot_imgspot_img
spot_img

Jó hír a kutyatartóknak! Este nyolc után is kivihetik kedvenceiket az utcára

-

Article Top Ad (AdSense)

Nem kell aggódni a házi kedvencek miatt! Este 8 után is elvégezhetik a szükségleteiket a gazdik nagy örömére! 

Tegnap hidegzuhanyként érte a kutyatartókat a hír, hogy  20 és 05 óra között tilos lesz utcára menni. Megijedtek, vajon mi lesz négylábú szeretteikkel, ha  sürgősen pisilniük kell?
Mára kissé árnyalódott a helyzet, és bár még nem hivatalos, az állatvédelemmel megbízott miniszteri biztos sikerrel kampányolt a Miniszterelnöknél a kutyák  érdekében.
Foto: Pixabay
-Miniszterelnök Úr a mai megbeszélésünk alkalmával figyelembe vette és elfogadta a Kormány részére tett, mintegy másfélmillió kutyatartó képviseletében is megfogalmazott javaslatomat, hogy a kutyás gazdik időkorlátozás nélkül tudjanak sétálni este nyolc óra után is, a lakóhelyük 500 méteres körzetén belül.
Megfontolásra javasoltam, hogy a kutyafuttatók nyitvatartását az önkormányzatok saját hatáskörben tudják mérlegelni és rendezni.Arra kérek mindenkit, hogy a helyzettel éljünk és ne visszaéljünk! Ami a legfontosabb továbbra is vigyázzunk egymásra!- tette közzé honlapján Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos.
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!