A Halak hava tele van meglepetéssel

-

A Halak az Állatöv utolsó jegye. Különleges jelentősége van ennek az időszaknak, mert egyes jegyek számára a lelki gyógyulást, másoknak kihívásokat jelent. Az kétségtelen, hogy mindannyiunkra áldásos hatással van. A fantáziáink megélésének, kreatív gondolatainknak táptalaja, mely az empátia energiáinak ad végtelen lehetőségeket.

Fotó: Pixabay

Halak hava

A hal, egyike az első keresztény jelképeknek. Vízzel keresztelés szimbólumaként az alámerítettek megtisztulása, felkészülése a való világ kihívásaira. Nem véletlen, hogy számtalan bibliai történet és krisztusi csodatétel kapcsolható a hal jelképéhez. A tavasz eljövetelét is jelenti, hiszen a Halak havának a február 19–20-tól március 20–21-ig tartó hónapot nevezzük. A tudományok szerint a Halak jegyében véget ér a csillagjegyek éves körforgása, mely ez által a vég és a kezdet szimbolisztikáját is felerősíti. Ebben az időszakban minden jegy szülötte közelebb kerül saját spiritualitásához, jobban átlátja helyzetét a világban. Felerősödik az én érzés, az empátia, és a kegyes energiákat könnyebben tudjuk befogadni.

A magyarok böjtelő havának nevezik ezt az időszakot. A farsang, a jókedvű lakomák időszaka, mely után a puritán megújulás időszaka következik. Eltűntek az asztalokról az ínyenc falatok és kezdetét veszi a böjti időszak, ezzel együtt az új időszámítás.

Fotó: Pixabay

A Halak jegyében születettek

A Halak felettébb különleges jegy. A tizenkettedik a sorban. A horoszkóp utolsó állatövi jegye. Magukban rejtik szinte az összes jegy alaptulajdonságait. Rengeteg szélsőség között élik életüket, erősek és gyengék is egyben. Határozottak, de folyamatosan bizonytalanok, hajlamosak arra, hogy álomvilágban éljenek, és mégis földhözragadtak. Ez személyiségüket elég kiismerhetetlenné teszi mások számára. Alapelemük a víz, nem is meglepő, hiszen épp olyan megfoghatatlanok. Lágyak és erősek is egyben. Imádják ezt az elemet, ha vízparti nyaralást tervez valaki, mindenképp vigyen magával egy halak jegyű embert. Önfeledt lubickolása mindenki kedélyét felemeli. A halak jegyűek beleérző képessége nagyon erős, ezért buzog bennük az empátia. A halak csillagjegy szülöttei a leginkább fogékonyabbak az univerzum gyógyító energiáira. Az más kérdés, hogy mennyire használják fel ezt a lehetőséget.

Fotó: Pixabay

A halak mellett minden jegy jól érzi magát, hiszen könnyedén úszkálnak bárhol. Idomulnak a környezetükhöz, és nagyon ritka esetben kritizálnak. Leginkább magukban tartják a dolgokat. Leginkább az érzéseikre hallgatnak, ezért elég széles skálán élik meg az érzelmeiket, ebben is hajlamosak a szélsőségekre. Ennek köszönhetően viszont képesek bárkivel mélyebb kapcsolatot létrehozni.

Mivel érzékeny emberek, magukkal szemben nagyon kritikusak, amit másokra is kivetítenek. Képesek egyik pillanatról a másikra kedélyváltoztatásra, és ezt komolyan is gondolják. A halak társas lények, nem szeretik a magány, ha pedig belekényszeríti őket az élet, megpróbálják kiharcolni maguknak a figyelmet. Romantikus alkatúak, akiket a leg apróbb figyelmességgel is le lehet venni a lábukról. Szeretik magukat szeretettnek érezni, és az egyik leghűségesebb jegy. Képesek azért harcolni, hogy mások is jól érezzék magukat. A halakat nem érdemes felbosszantani! Nem fog fenyegetőzni, csak egyszerűen határozottan megoldja a problémákat, és ebben hajthatatlan lesz.

Fotó: Pixabay

Akik jóra számíthatnak a Halak havában

Rák jegyben születetteknek a halak hava minden tulajdonságukat felerősíti. Megérzéseik és gyógyító energiáik sokkal intenzíven működnek. Értékes felismeréséhez juthat ebben az időszakban, mind a múltról, és a jelen kapcsán.

Szűz gondoskodása most hálára talál. Az általa kinyilvánított segítőkészség ebben az időszakban gyümölcsözni fog. Rengeteg energiát kaphat vissza ebben az időszakban az univerzumtól.

Mérlegek a Halak havában áldottnak érezhetik magukat. Esélyt kapnak arra, hogy még több jót tehessenek. Segítő energiáikat érdemes maguk felé is irányítani, mert hegyeket mozgathatnak meg velük.

Az Oroszlán szerencsehozó időszakba került a halakkal. Bármibe is kezd, most az sikerülni fog neki. Számára is több energia érkezik, mint eddig. Erőt meríthet, és megoldhatja azokat a problémáit, amit eddig nem sikerül. Ellenállhatatlan lesz, úgyhogy párkapcsolataiban, az üzleti életben sikert sikerre halmoz.

A Halaknak a legerősebb és legspirituálisabb időszaka. A legjobb lehetőség arra, hogy karmikus feladataikat el tudják végezni. Ez a megújulást, a gyógyítást hozhatja, saját és a hozzájuk közel álló személyek életében is. Energiáik a sokszorosára duzzadnak, szinte mindenre képesek, akár szellemileg akár fizikailag, akár lelkileg. Minden égi erő segítségükre áll ebben az időszakban.

Kinek mit hoz a Vízöntő Hava

Bak hava – a végtelen lehetőség

 

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!