Íme, a márciusi Musical Klub vendégei

-

A klub megálmodóinak célja, hogy a hiánypótló sorozatban a Rock Színháztól napjainkig kalauzolják végig a közönséget a hazai és külföldi musicalek világában ismert művészekkel, sok zenével, máshol nem hallható sztorikkal, játékokkal és meglepetésekkel.

A március 29-én, szerdán este 20 órakor kezdődő esten KOÓS RÉKA és SZOLNOKI TIBOR lesznek a vendégek.

Az estek állandó házigazdái: BORSI LÁSZLÓ producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége, KOCSÁK TIBOR, a Madách Színház zenei vezetője és VÁRKONYI MÁTYÁS, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója.

A trió arra vállalkozott, hogy a klubban kötetlen formában összehozzák a sokak által kedvelt zenés műfaj hazai legjobbjait, színészeket, énekeseket, zeneszerzőket, rendezőket a közönséggel.

A klub ötletgazdái maguk is a műfaj elkötelezett képviselői, akik most saját emlékeikből, élményeikből, összegyűjtött anyagaikból is ízelítőt adnak, kulisszatitkokat mesélnek és persze a zenélés sem maradhat el.

A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élő zene is
fontos szerepet kap, felcsendülnek híres és kedvelt musical-slágerek, a két zeneszerző improvizál is, és a közönséget is bevonják egy-egy közös produkcióba. Olyan dolgokat tudhat meg a közönség, amiket csak itt, „négyszemközt” hallhatnak.

Lesznek megzenésített hírek és kreatív zenés kísérletekkel is készülnek a házigazdák, akik közül ketten élőben, zongorán kísérik a vendég művészeket.

Helyszín: Budapesten, a VIII. kerületi Múzeum utca 7-ben (Kossuth Klub), a Muzikum Klub emeleti koncertterme.

Jegyek kaphatók a helyszínen, vagy online a Tixa.hu oldalon. Bővebb információk a Musical Klub Facebook oldalán.

Az est Facebook-eseménye ITT található.

KOÓS RÉKA

Kedvcsináló a márciusi Musical Klub esthez:

A februári Musical Klub esten Kováts Kriszta és Sasvári Sándor voltak a vendégek. A szervezők beszámolója szerint hatalmas sikert, vastapsot arattak többek között az Evita, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Mamma Mia legnagyobb slágereivel és más, ismert dalaikkal.

Az est egyik fénypontja a napi hírek megzenésítése volt, melynek szövegét Borsi László írta és Kocsák Tibor, valamint Várkonyi Mátyás improvizált hozzájuk zenét. Most is felcsendült a „klub dala” a Mjuzi kell, kell, kell, amit a három házigazda írt, és előadásába a vendég művészeket és a közönséget is bevonták.

SZOLNOKI TIBOR

A műsorból kiderült az is, hogy melyik külföldi és magyar musicalek lettek a dobogósok a Musical Klub Facebook-oldalán indított szavazáson. A játékban pedig ketten is elnyerték a fődíjat, amely igazi csemege volt: a két zeneszerző a két játékos nevére komponált dallamot, aminek kottáját dedikálva át is adták a versenyzőknek.

Az este közönsége is kiváló volt, végig énekelték, tapsolták a műsort és remek hangulatot csináltak. A kétórás találkozó végén még néhány közös fotóra is maradt idő.

Néhány videó az estről itt látható (Lejátszási listában a Musical Klubban találhatók)

https://www.youtube.com/@borsilaszlo

Jönnek a sztárok és mennek a toi-toi wc-k

Haccacáré az ORFEUMBAN

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!