5 +1 romantikus vígjáték Reese Witherspoon főszereplésével

-

Bár népszerűségét egyértelműen a 2001-es Doktor Szöszi című filmnek köszönheti, melyben leszámolt a „buta szőke nő” sztereotípiájával, ne gondoljuk, hogy más könnyed műfajú produkcióban ne alakított volna maradandót. Születésnapja alkalmából összeszedtük azokat a filmeket, melyeket bármikor szívesen újranéznénk.

1. Ha igaz volna

Fotó: Mafab

Reese ebben a szívhez szóló romantikus vígjátékban egy munka-mániás doktornőt alakít, aki egy véletlen baleset következtében kómába esik. A lakását kiadják egy fiatalembernek, aki a beköltözése napján azzal szembesül, hogy nincs egyedül, a korábbi tulajdonos szellemével kell osztoznia új otthonán. Hogyan lesz az idegesítő kísértetből élete szerelme? Megtudjátok, ha megnézitek a filmet!

2. Mindenütt nő

Fotó: Mafab

Ebben a viszonylag korai romantikus vígjátékában Witherspoon egy ambiciózus vidéki lány szerepébe búj, aki új életet kezd a nyüzsgő nagyvárosban. Sikeres karrier és egy álomesküvő küszöbén egy arcpirítóan jóképű vőlegénnyel főhősnőnk rájön, hogy határtalan boldogságának csupán egy valami szabhat gátat: elválni korábbi férjétől, aki még mindig a kilátástalannak tűnő vidéki kisvárosban tengeti életét. A hazautazás azonban nem várt eseményekkel és régi emlékek újraértelmezésével jár.

3. Újra otthon

Fotó: Mafab

Van, hogy az életünk felnőtt fejjel esik darabokra. A Reese által alakított 40-es nő válása után egyedül maradt a gyerekekkel és kénytelen hazaköltözni az anyához. De mi van, ha élete tragédiája egyben egy új lehetőség is? Lehetőség arra, hogy átértékelje, mi az, ami igazán fontos. Hiszen az igazi otthon ott van, ahol a szeretteink vesznek körül.

4. Négy karácsony

Fotó: Mafab

Elvált szülők gyermekeként felnőni nem egyszerű. Az ünnepek sokkal mozgalmasabbak, ha hol az egyik, hol a másik szülőnél kell látogatást tenni. De mi a helyzet, ha a párunk is ugyanebben a cipőben jár? Reese Witherspoon és Vincent Vaughn ebben a fergeteges vígjátékban megmutatják, milyen az igazi karácsony mozaikcsalád módra.

5. Csábítunk és védünk

Fotó: Mafab

Az ízig-vérig csajos vígjátékban Witherspoon egy pedáns rendőrnőt alakít, aki azt a feladatot kapja, hogy megvédjen egy igencsak kapós vígözvegyet egy drogbárótól és annak bandájától. Csajos roadtrip movie a javából rengeteg elképesztő kalanddal és nevetéssel.

+1 Nálad vagy nálam?

Fotó: Mafab

A Netflix 2022-es kínálatában jelent meg a legutóbbi romantikus vígjáték, melyben Reese egy kisvárosi tanítónőt játszik, aki egyedül neveli kisfiát. A nő szakmai előrelépése reményében New Yorkba szeretne menni egy továbbképzésre. Ebben segít neki legjobb barátja, a nagyvárosban élő Peter (Aston Kucher), aki lakást cserél a nővel a képzés idejére. Az életmód váltás mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.

A szülinapos Christian Bale 5 legjobb filmje

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!