spot_imgspot_img
spot_img

Így telik Geszti Péterék nyara

-

Article Top Ad (AdSense)

A Balcsi örök – mondja Geszti Péter, aki minden évben igyekszik egy kis időt lecsípni, hogy a magyar tenger partján pihenjen.

Idén sem lesz ez másképpen, de egyelőre a koncerteken és a munkán van a fő hangsúly, pénteken Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben lép színpadra. Elárulta, nagyon szereti ezt a dimbes-dombos várost, és kíváncsi az új koncerthelyszínre, a Gyárkertre is.

Best of Geszti formációjával érkezik Veszprémbe pénteken Geszti Péter, aki több meglepetést is tartogat a közönségnek.

„A zenekar új felállásban érkezik, a billentyűknél Gátos Iván játszik, és újra csatlakozott hozzánk Kis Enikő énekesnő. Új dallistával is jövünk, hiszen mindig szeretjük megújítani a programunkat, ebben egy meglepetés LGT feldolgozás és egy új saját dal is szerepel, melynek címe: Akárhova mész – magyarázta a frontember. – A zenekari tagcserék és az új műsor még dinamikusabbá tették a produkciót, kifejezetten felfrissültünk a változásoktól, és kíváncsian várjuk, milyen lesz az új veszprémi koncert helyszín. Szeretem ezt a dimbes-dombos várost, a Balaton friss lehelete mindig felér ide, és sok kellemes koncert élményem van innen – nemcsak a sajátjaim, bár a két évvel ezelőtti Jazz+Az koncert a VeszprémFesten kifejezetten emlékezetes maradt.” – tette hozzá Geszti, aki csapatával pénteken igyekszik remek hangulatot varázsolni Európa gyönyörű kulturális fővárosába.

A koncert természetesen az új Gyárkertben lesz, annak a négy hónapos, szeptemberig tartó rendezvénysorozatnak a keretein belül, amely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően jött létre. Gesztiék ezen a nyáron is rengeteget koncerteznek, így a pihenésre kevés idő jut, ő azonban ennek a jó oldalát látja.

„Nem sok időm marad gumimatracon boomerkedni a Balcsiban sajnos, de nekem minden zenei tevékenység öröm és kikapcsolódás, nincs, ami annyira inspirálni tud, mint a dalszerzés, koncertezés. És mivel tele a naptár, mondhatom, hogy legjobb vakáció a muzsikálás – mesélte Geszti. – Az Ezeregy Éjszaka című új musicalünk bemutatója augusztus 11-én lesz a Szegedi Szabadtérin, úgyhogy idén egy hetet biztosan Szegeden töltök, részben családdal, részben egyedül, és tuti, hogy kiülök a Tisza-parti homokos strandra sörözgetni. Az idei nyári koncertek pedig többször szólítanak a Balaton környékére, így biztosan lesz köztük pár nap pihenő, mint mindig. Az árak nőnek, de a Balcsi örök. Ahogy a Miamiba mentem című dalunk szól: „Zománckék az ég, mint a strandkorlát, a nyár jó időt szimulál. Legyünk fel nem adott kicsi képeslap, amin a pillanat megáll!”

„El kellett fogadnom, hogy ő sokkal erősebb és dögösebb, mint én”

Balázs Andrea: „Egyszer csak rájöttem, hogy mindent feladok érte”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!