spot_imgspot_img
spot_img

Frida Kahlo inspirálta papucs

-

Article Top Ad (AdSense)

Különleges dolgokat azok alkotnak, akik mindig többre törekszenek. Az Ipanemát éppen ezért az új felfedezések inspirálják.

A márka szívében egy olyan pezsgő világ ritmusa dobog, mely ezekre az új dolgokra épül. Egy izgalmas kaland, egy új íz megtapasztalása, egy kedves ajándék, amely mosolyt csal az arcokra – ezek azok a pillanatok, amelyek táplálják ezt az érzést. Az Ipanema pedig mindezekre, az új dolgok felfedezésére és az ezekhez kapcsolódó csillogás megélésére ösztönöz bennünket.

Az Ipanema brazil papucs és szandál márka, Rio de Janeiro ikonikus Ipanema strandjáról kapta nevét. A brazil kultúrából ihletet merítő Ipanema lábbelik elegánsak, színesek, hűen tükrözik a brazil pezsdítő életérzést, élénk színeket és vonzó nyomatokat foglalnak magukba. Egyszerre egzotikusak és merészek, amelyekkel könnyedén kifejezhetjük saját stílusunkat és személyiségünket. A 2023-as kollekcióban ezúttal is megtalálhatjuk a klasszikus színek mellett a vidám, élénk árnyalatú lábbeliket, illetve az idei évben egzotikus, virágos minták és Frida Kahlo inspiráló jegyeivel díszített minták is megjelennek.

A stílusos design mellett a márka ugyanakkor elhivatott környezeti és etikai kérdésekben, célja, hogy megőrizze a Föld természetes szépségét az elkövetkező generációk számára. A környezetet és a jövőt szem előtt tartva a lábbelik legalább 30%-a újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, miközben az összes gyári hulladék 99%-át újrahasznosítják. Ez az erős társadalmi felelősségtudat és a legmodernebb technológiák alkotják a márka utánozhatatlan stílusát.

Fotók: Ipanema SS23

Hungarikum ihlette stílusos olasz szövetek

New Yorkból is a magyar lány táskarendezőjét vásárolják

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!