spot_imgspot_img
spot_img

New Yorkból is a magyar lány táskarendezőjét vásárolják

-

Article Top Ad (AdSense)

Mi az? Segít rendben tartani a táskánkat, Európa számos pontjáról rendelik és egy magyar édesanya áll mögötte?!

Ez az Emily Organizer, egy olyan táskarendező, amely ma már meghódította a világot és neked is tudnod kell róla!

A szép táskákat nincs nő, aki ne szeretné. Nem mindenkinek telik rá, de vannak, akik évekig spórolnak azért, hogy egy igazán időtálló és stílusos darab legyen a birtokukban. Erre azonban vigyázni is kell, mert a használat során veszíthet a formájából, a belseje koszolódhat és megannyi hatás érheti, ami nem tesz jót egy szeretett darabnak sem.

Egy táskamániás édesanya is így volt ezzel, nagyon megbecsült darabjait szerette volna megóvni. Táskarendezőt keresett hozzá, de amit a világ végéről tudott rendelni, az nagyon nem nyerte el a tetszését, sem minőségileg, sem kivitelezést tekintve. Mivel pontosan rájött, hogy édesanyaként nem tud visszamenni a nagyvállalati létbe, vállalkozásban kezdett gondolkodni.

Anyagokat, varrónőket, minél környezetkímélőbb eljárásokat keresett. Mindenben segítsége volt a férje, aztán egyszer csak testet öltött az Emily Organizer, amely Orsi kedvenc regényéről kapta a nevét, mely sokunk romantikus alapműve, az Üvöltő szelek Emily Brontétól. És lassan, kisebb fuvallatként, de biztosan híre is ment a táskájukra ügyelő hölgyek között az Emily Organizernek, a minőség pedig újabb és újabb vevőket hozott. A csodaszép táskarendezőit ma már egymásnak ajánlják a táskát kedvelő hölgyek, barátnők, annyira jó a minősége, külleme és megbízható a hazai gyártás, mert minden apró mozzanatra odafigyel az alkotó.

„Anyukámtól örököltem a szép, minőségi dolgok szeretetét, megbecsülését. Sokat mesélt nekem arról, mikor egyetemista korában az akkori Luxus áruházban vásárolt. Már egészen kicsi gyerekként próbálgattam a magas sarkú cipőit, táskáit és csodáltam azokat. Ő már akkor is úgy gondolta, hogy az ember vásároljon kevesebb, de igazán időtálló darabot és ezekre vigyázzon.” – meséli Egyed-Vezsenyi Orsolya, az Emily Organizer tulajdonosa.

„A vállalkozásom a Covid alatt indult, amely megnehezítette a kezdetet. Nem volt könnyű időszak, mert határozott elképzelésem volt mindenről, amiből nem engedtem. Egy évig kerestem a tökéletes anyagot, amely megfelelő tartást biztosít a táskáknak, de közben rugalmas és prémium minőségű. Nagyon büszke vagyok az egyedi csomagolópapírra, melyet Pál Dóra designer készített és azóta is a vállalkozás védjegye a vásárlók visszajelzései alapján.”

Persze, egy vállalkozásban vannak mindig mélypontok, amikor az ember azt fontolgatja, elég volt, abbahagyja. De ilyenkor egy társ tud segíteni, szerencsére Emily nem adta fel, a férje nem hagyta. Egyébként egyedül viszi az egész céget, válaszol a kérdésekre, méri a táskák belsejét a szabásmintákhoz és postáz gyönyörűen, hogy igazán stílusosan érkezzen meg a vásárlóhoz a rendelt táskarendező. „Fontos számomra, hogy magyarként támogassuk egymást és a hazai vállalkozásokat. Itthoni varrodával dolgozom, a csomagolóanyagok, matricák mind-mind magyar kis- és középvállalkozásokban készülnek.”

És hogy kik a vásárlók? „Magyarországról számos influenszer vásárolt már tőlem, édesanyák, cégvezetők. Nemrégiben például egy rendőr hölgy is megkeresett, aki évekig gyűjtött egy designer táskára.”   Ám akadt már vásárlója New Yorkból és Ausztráliából is, bár jellemzően Európa az, ahonnan a legtöbben keresik.

„Nagyon sok csodálatos embert ismertem meg a világ különböző pontjairól, akikről már bátran kijelenthetem: a barátnőim is lettek. A jövőt illetően vannak terveim, szeretném idővel bővíteni a termékkínálatot. Folyamatosan dolgozunk új modelleken, termékfejlesztésben, hogy minden igénynek megfeleljünk” – mondja szerényen ám boldogan Orsi.

Új, hazai divatmárka jelent meg a piacon

7 bohém és természetes alapdarab, amire szükséged lehet idén nyáron

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!