Egyedi karácsonyi ajándékok a szerelmednek

-

A karácsonyi ajándékkal kifejezhetjük a szeretetünket, hálánkat és a kötődésünket is. Most olyan egyedi, kreatív és ötletes ajándékötleteket mutatunk, amelyek mindegyikén érezni, hogy szeretettel és nagy odafigyeléssel választották ki őket.

Szerelmespárok számára itt van néhány emlékezetes ajándék az aktuális kedvenceink közül.

 

Ezüst Ölelés gyűrű

Ajándékozz ölelést! Olyan ölelést, ami elkísérheti az illetőt azokon a napokon is, amikor nem vagy vele. Az Ezüst Ölelés fantázianevet viselő gyűrű limitált kiadásban kapható. Az ujjat átfogó kezecskéknek sima belső része garantálja a kényelmes viseletet.  A Roberta Galliano gyűrű szélessége körülbelül 10,86 mm, súlya 3,4 g ezenkívül a gyűrűméret állítható: egy méret mindenkinek megfelel. Hipoallergén, ólom-és nikkelmentes. Az ékszer karácsonyi ajándéknak mindig kiváló választás.

karácsonyi ajándék gyűrű
Ezüst Ölelés fantázianevet viselő gyűrű kép:pinterest/ gallianoroberta.com

Részletek itt: https://gallianoroberta.com/products/ezust-oleles

 

Kis luxus talizmán – angyalos kulcstartó

Az angyalok időtlen idők óta védelmet és segítséget nyújtanak védenceiknek. Ajándékozd meg kedvesedet őrangyallal! A kis Angelo – a Philippi termékek egyik legkeresettebb darabja – polírozott nikkelből készült, a kulcsgyűrűbe a Philippi felirattal van gravírozva. Eberhard Woike tervezése alapján alkották meg ezt a luxus talizmánt.

karácsonyi ajándék angyal
Angyalos kulcstartó kép: pinterest/ dekoronline

Innen megrendelheted : https://www.decoronline.hu/kulcstartok/angelo

 

Végtelen szerelem – gravírozott vágódeszka

A párod szeret a konyhában szorgoskodni? Szeretnéd kifejezni neki a háládat a sok finomságért, amit készít? Akkor ez az egyedi, gravírozott vágódeszka remek ajándék lehet. Te döntöd el, milyen felirat, írás kerüljön rá. Akár a megismerkedésetek dátum is felkerülhet rá. Az ötletes, nem mindennapi vágódeszka többféle formában is elérhető.

egyedi karácsonyi ajándék
Gravírozott vágódeszka kép:praktikusajandekok.hu

Itt tudod megrendelni: https://praktikusajandekok.hu/egyedi-gravirozott-vagodeszka

 

Szerelemtérkép

A Mappiness oldalon egyedi térképeket tervezhetsz! A megismerkedésetek helyszíne, dátuma alapján személyre szóló képet készíttethetsz. Egy szerelmeseknek szóló, karácsonyra is szuper ötlet a Mappiness csapatától:

Hol találkoztál életed szerelmével először? Egy francia sípályán, a gazdasági egyetemen, netán Rómában a szerelem városában, ahol éppen a tökéletes fénykép elkészítésére kértél meg egy vonzó idegent? Bárhol is legyen az a hely, mi biztosak vagyunk benne, hogy az A bizonyos pillanat meghatározó emléke lett a szerelmeteknek, amit egy Mappiness térkép csak még felejthetetlenebbé tesz.”

A honlapon elérhető tervezőn be kell írni a megismerkedés helyszínét, meg kell határozni a térkép színvilágát, méretét és tájolását. Érdemes nézelődni az oldalon, mert ötletet lehet meríteni a már kész térképekből.

Szerintünk könnyeket csal egy ilyen ajándék a meglepett szerelmes szemébe.

karácsonyi ajándék szerelmeseknek
A Mappiness oldalon egyedi térképeket tervezhetsz! kép:mappiness.hu

A Mappiness oldala: https://mappiness.hu/

 

Egyedi bögre felirattal, nevekkel

A mindennapi használatra is alkalmas, strapabíró, mikrózható, mosogatógépbe is tehető bögréket a tebogred.hu oldalon találtuk. A bögrék egyik oldalán a karakterek, míg a másikon a kiválasztott idézet szerepel.

egyedi karácsonyi ajándék szerelmeseknek
Egyedi felirattal és nevekkel készült bögre. kép:www.tebogred.hu/

Az egyedi bögrét itt rendelheted meg: https://tebogred.hu/

Ezeket a cikkeinket is nézd meg:

Csodaszép könyvek a karácsonyfa alá

Ünnepi gondolatok – karácsonyváró idézetek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!