spot_imgspot_img
spot_img

Csodaszép, egyedi karácsonyi ajándékok magyar alkotóktól

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha szereted az olyan egyedi tárgyakat, amikből árad az alkotó lelkesedése, és amikből nincs még egy ugyanolyan, akkor ezeket a szépségeket mindenképp nézegesd meg!

Talán találsz köztük olyat is, ami kiváló karácsonyi ajándék lehet egy szerettednek, barátodnak.

Lélekmackók

Amikor rábukkantam ezekre a kézzel készített, bűbájos macikákra, nem tudtam megállni, hogy ne válasszak közülük egy olyat, ami illik hozzám. A macskás sapkát viselő apróság pár nap alatt meg is érkezett hozzám, ráadásul egy levendulás babzsákot is kaptam ajándékba. A maciknak üzenetük is van, külön kis leírásuk, s ezek a felnőttek szívét is megdobogtatják.

Mindegyik külön karakter, nevük is van. A mackók mindegyike növénnyel festett bundás, levendulától illatozó medve! Zsűrizettek, minősítésüket az Iparművészeti Lektorátusnál kapták.

Itt találod a szeretgethető kis bocsokat: https://lelekmacko.hu/lelekmacko-shop/

Lélekmackó

 

Tündértáskák

A Tündértáskák kézzel festett, feliratozható, figurákkal ellátott, prémium minőségű, erős vászonból készült zsákokok. Feliratozható névcímke is van bennük.

Én most ezt a rókás uzsonnás táskát választottam ki. Az élelmiszerbiztos tatyó belül PUL vízhatlan anyaggal bélelt, ami bevizsgált, élelmiszerbarát anyag.

A Tündértáska Meska oldalán tovább is nézegethetsz különféle mintájú hátizsákokat, bevásárló táskákat, tolltartókat: https://www.meska.hu/Shop/index/26404

Tündértáska

 

Jelenetek bögréken

A KEMM Páratlan Műhely bögréin süthető gyurmából készült figurákat, mini jeleneteket láthatsz. Az alkotó személyre szóló darabokat is készít. A repertoárjában egyébként karácsonyi tematikájú bögréket is találsz. Többek közt gyurmával „felöltöztetett” evőeszközökre is lelhetsz nála.

A bögréket itt tudod megnézegetni: https://www.facebook.com/KEMM-P%C3%A1ratlan-M%C5%B1hely-154589232011928/

KEMM Páratlan Műhely

 

Papírszobrok

Ezek a káprázatos papírból készült szobrok roppant különlegesek. Az Ecohunt papírállatkertjében biztosan megtalálod a kedvencedet. A kutyák, macskák és egyéb állatok mellett trófeák, lámpák, ékszerek, divatkiegészítők, rendezvénydekorációk is rendelhetőek a tehetséges alkotótól. Férfiaknak is kiváló ajándék lehet valamelyik szoborcsoda.

A bámulatos alkotások közt itt tudsz szemezgetni: https://linktr.ee/ecohunt?fbclid=IwAR3FK8-7F0B3JTPlyQe67rx7WpwTIaJKIPRQp-3UugcmBu5ZVp4YVKdg20U

Ecohunt papírszobor

 

PomPomtündér

Erre a kedves kis vizslára a PomPomtündér Meska boltjában találtam rá. Az alkotó a pom-pomból formázott állatokat, kulcstartókat, könyvjelzőket és egyéb ajándéktárgyakat készít. A különböző kutyafajták közt lehetséges, hogy megtalálod a te kis kedvencedet is!

Az alkotó virtuális boltjában itt tudsz nézelődni: https://www.meska.hu/Shop/index/23022

Pompomtündér

 

Ha megtetszett valamelyik alkotás,érdemes időben felvenni a kapcsolatot az alkotóval, hogy karácsonyra elkészülhessen és megérkezhessen a kiválasztott darab hozzád!

Ha hasonló témában még olvasnál, ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Gin, tea, kozmetikum vagy gyertya – extrém adventi naptárak

Mutatós adventi és ünnepi díszek az otthonodba

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!