spot_imgspot_img
spot_img

Egy megható minifilm arról, hogy idén más lesz a karácsony

-

Article Top Ad (AdSense)

Már több mint 3 millióan látták az amerikai Xfinity videóját, amiben a szomorú Mikulás nem tudja, hogyan tegye örömtelivé a mostani karácsonyt.

A viccesen induló kis történetből kiderül, hogyan lehet megidézni idén a karácsony szellemét, mitől lehetnek emlékezetesek az ajándékok.

Dobozba zárt emlékek

Steve Carell alakítja a manóival online kommunikáló Mikulást az amerikai Comcast kábelszolgáltatónak készített The Greatest Gift című kedves karácsonyi videóban. Mert bizony idén a Mikulás és a manói is home office-ban dolgoznak, a neten lógnak, filmeket néznek, a kanapén eszegetnek kissé kiégve, elkedvetlenedve.

Az amerikaiak Mikulása idén Zoom-hívásban kommunikál a manóival, s megkéri őket, hogy a hagyományos ajándékok helyett találjanak ki valami egészen mást.

Az egyik manót reggel az ajtaja előtt eltalálja egy hógolyó, s ekkor felcsillan a szeme: a dobozokba idén nem kézzel fogható dolgoknak kell kerülniük, hanem élményeknek, hangulatoknak, illatoknak, hangoknak.

Ezek kerülnek az ajándékdobozokba:

  • a nagymama sütijének az illata
  • a nagyapa sokat hallott, hosszú története
  • a hógolyózás élménye
  • a nagynéni arccsípkedése

Bár a spot sajnos csak angolul, angol felirattal érhető el a Xfinity oldalán, de a képek, a jelenetek magukért beszélnek, könnyen értelmezhetőek nyelvtudás nélkül is.

Sok mókás szituáció is van a rövidke filmben.

Itt tudod megnézni a minifilmet:

Hasonló témában ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Budapest ünnepi díszben – fényjáratok, és egyéb különleges dekorációk

Ünnepi gondolatok – karácsonyváró idézetek

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!