spot_imgspot_img
spot_img

Digitális zongorákat mutatott be a Casio idehaza

-

Article Top Ad (AdSense)

Vadonatúj Casio digitális zongorákat mutatott be a cég hazai forgalmazója.

Az újdonságok a „Harmóniában az élettel” koncepció alapján születtek meg. „Ezek az innovatív készülékek a hagyományos zongorák korszerű alternatíváját képviselik, mindemellett vizuálisan és funkcionálisan is tökéletesen illeszkednek a modern, 21. századi otthonok dizájnvilágába” – emelte ki a budapesti Hangszerplázában tartott bemutatón Tompa István, a Casio hangszerek termékmenedzsere.

A Privia PX-S7000-res letisztult és karakteres dizájnnal rendelkezik. Állványa kifejezetten könnyűnek és kecsesnek tűnik egy hagyományos konzolhoz képest. A magasfényű, polírozott felülete az okostelefonokon és tableteken használt burkolatokra emlékeztet. Átlátszó akril kottaállványa, valamint a textilanyagokat is tartalmazó borítása modernizmust és könnyedséget sugall. Az új Casio digitális zongorák zászlóshajójának tekinthető PX-S7000-res nemcsak fekete és fehér hanem mustársárga árnyalatban is elérhető. „Kétség nem fér hozzá, hogy ez a digitális zongora prémium minőséget képvisel, hiszen billentyűzete fából és gyantából készült” – hangsúlyozta Tompa István.

Újragondolt hangrendszer

A mérnökök a hangrendszerét is teljesen újra gondolták, ennek eredményeképpen négy, egymástól teljesen független, különböző pozíciókban állítható hangszóróval vértezték fel. Így ez a digitális zongora nemcsak a fal mellett állítható fel, hanem lényegében bárhol a lakásban, vagy a helyiségben.

Az új „zászlóshajó” több mint 400 kiváló minőségű hangszínnel rendelkezik. A Casio mérnökei emellett kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a készülék a lehető legélethűbben szólaltassa meg a hagyományos zongorahangokat. A Casio új digitális zongorája számtalan különféle pianínó, illetve zongora hangon kelthető életre.

Világhírű dallamok

A felhasználók mindemellett olyan „best-hit” zongorák hangjait is felidézhetik vele, amelyek az elmúlt évtizedek világhírű pop&rock slágereiben is felcsendültek. A hangzásvilágot a válaszható vonós hangszer, valamint szintetizátor hangok teszik még teljesebbé. A készülékhez továbbá egy mikrofon is csatlakoztatható, amelynek hangja a beépített hangszórókon keresztül lejátszható. A digitális zongora által kínált számos hang és effekt beállítási lehetőség nemcsak közvetlenül, hanem okostelefonon, a Casio Music Space alkalmazáson keresztül is vezérelhető a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően.

A PX-S7000 mellett két másik modellt is elérhetővé tesz a magyar piacon, amelyekhez külön vásárolhatók állványok és pedálegységek. A PX-S6000 zongoralakk fekete borítással, illetve faerezetű dizájn betéttel készül. A PX-S5000 pedig teljesen fekete borítással áll rendelkezésre. Mindhárom modell ugyanazzal az innovatív hangrendszerrel és Smart Hybrid Hammer Action billentyűzettel büszkélkedhet, így a felhasználóknak nem kell kompromisszumot hozniuk a Casio által felvonultatott legújabb technológiák terén. Az új Casio digitális zongorák forgalmazása decemberben kezdődik idehaza, a hazai forgalmazó úgy számol, hogy a karácsonyi időszak miatt várhatóan nőni fog a kereslet a digitális zongorákra.

7 érdekesség, amit talán nem tudtál Ennio Morriconéről

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!