spot_imgspot_img
spot_img

17 év után újra összeállt a Jóbarátok csapata – Itt az előzetes a folytatásról

-

Article Top Ad (AdSense)

Végre itt van a várva várt Jóbarátok folytatás előzetese! A legendás Friends stábja újra összeáll az eredeti díszletben, és emlékezetes utazást tesznek a múlt dimenzióba. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer, tehát az eredeti hatos minden tagja feltűnik a nagy visszatérésben.

Újra együtt az ikonikus csapat

Az HBO Max-on lesz látható a Friends: The Reunion c. Jóbarátok-folytatás, ami az eddigi hírekkel ellentétben nem új részeket jelent, hanem egy visszatekintést láthatunk majd a közel két évtizedes sorozatról. A streaming szolgáltató most kiadta az első teljes hosszúságú előzetest a produkcióról, amiben mind a hat főszereplővel találkozhatunk és természetesen felcsendül a sorozat legendás főcímdala is, a The Rembrandts-tól.

A főszereplőkön kívül az alkotók bejelentést tettek több feltűnő hírességről is. A filmben találkozhatunk a korábbi vendégsztárokkal – köztük Reese Witherspoon-nal, Tom Selleck-kel, Maggie Wheeler-rel is – de más nagy nevek, például Lady Gaga és Justin Bieber is feltűnik majd a visszatérésben, egyelőre nem tudni, milyen szerepben.

Érzelmesre sikerült az időutazás

A Marta Kauffman és David Crane által létrehozott Friends tíz évadon keresztül futott 1994 és 2004 között az NBC-n. A népszerű sitcom 2019-ben ünnepelte 25. évfordulóját. Az újbóli találkozás meglehetősen szentimentálisra sikeredett, néhány szereplő még könnyeket is hullajtott a meghatottságtól.

„Istenem, hogyan fogjuk ezt megúszni anélkül, hogy kisírnánk a szemünket?” – mondta Aniston amikor újra a régi díszletbe lépett.

A Monica-t játszó Courteney Cox hozzátette, hogy egy hihetetlen időszak 10 éves forgatás és a szereplők nemcsak a sorozatban, hanem a valóságban is legjobb barátokká váltak. Matthew Perry-t is megérintette a visszaemlékezés, aki el is sírta magát a műsor készítése közben. A jóképű, de együgyű Joey-t megformáló Matt LeBlanc érzelmi hullámvasútként utalt az újabb találkozásra, Lisa Kudrow szerint pedig ez a tíz év pótolhatatlan emlék mindannyiuk számára. A várható könnyek mellett a készítők sok nevetést is csempésztek a műsorba.

Jóbarátok - újra
Egy közös szelfit nem hagyhattak ki | Fotó: The Hollywood Reporter

A legendás sorozat – Jóbarátok

A Jóbarátok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb műsora, melyet a streaming-szolgáltatók tettek újra népszerűvé. amikor is 2015-ben Netflix felvette a műsorkínálatába a sitcomot és egy teljesen új generáció kezdett el rajongani a hat jóbarátért. Végül a Netflix 2019-ben eltávolította a repertoárból, és a barátok 2020-ban az HBO Max-re költöztek.

Tavaly februárban jelentették be a teljes szereplői összejövetelt egy epizód erejéig Ben Winston rendezésében. A forgatást eredetileg a következő hónapban el is kezdték, de nagyon sokat csúsztak a COVID-19 járvány miatt. A Hollywood Reporter információ alapján a nagy hatos minden tagja 2,5-3 millió dollár körüli gázsit kap fejenként a visszatérő epizódért.

A Jóbarátok-folytatás május 27-én debütál az angol és az amerikai HBO Max-on, az pedig már biztos, hogy még májusban nem lesz látható a streaming-szolgáltató magyarországi felületén, tehát a magyar rajongóként még kicsit várnunk kell, hogy újra láthassuk a legendás csapatot.

Friends Reunion
Monica lakásában, a régi kanapén | Fotó: People

Forrás: People, Telex, The Hollywood Reporter

10 meglepő tény a Jóbarátokról

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!