spot_imgspot_img
spot_img

Így ünnepelték a Valentin- napot a sztárok

-

Article Top Ad (AdSense)

Állítólag rekord forgalom volt a lufi- és virágüzletekben, mégsem árasztották el a szerelmes fotók a közösségi oldalakat Valentin-nap alkalmából. Remélhetően ez nem azt jelenti, hogy sokan vannak, akik nem szerelmesek. Talán inkább azt, hogy ez az amerikai, főleg kereskedelemi ünnep, nem talált be a magyarok szívébe, vagy nem szívesen mutogatjuk, inkább megtartjuk magunknak a boldogságunkat, és azt a pár kedves szót, amit a párunk ilyenkor a fülünkbe duruzsolt. 

Vörös rózsákkal lepte meg kedvesét Shane Tusup

Az amerikai, ám Magyarországon élő Shane Tusup úszóedző számára a legtermészetesebb volt, hogy hatalmas rózsacsokorral kedveskedett  egzotikus szépségű barátnőjének, a San Franciscóban született Courtney-nak.

A fiatalok Kaliforniában, egy bortúrán ismerkedtek meg egymással, és azóta elválaszthatatlanok olyannyira, hogy Courtney még Budapestre is követte a férfit, amikor Tusup egy rövid kitérő után újra magyar úszókat kezdett el edzeni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

Krausz Gábor szerelmi vallomással kedveskedett feleségének, Tóth Gabinak.

A pár szerelme három évvel ezelőtt, 2018. február 13-án kezdődött, így Valentin-napon nemcsak a szerelmüket, hanem az évfordulójukat is ünneplik.

„Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben, mint ezt” – írja Krausz Gábor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Király Linda egyedül ünnepelte a Valentin napot, de nem bánkódott.

Csodás környezetet teremtett magának és remek tanáccsal látta el a többi, szinglit.

” Boldog Valentin Napot minden szerelmesnek. A szingli társaimnak pedig üzenem, hogy szeressétek magatokat, mert egytől egyik csodálatosak vagytok, ezen a napon is. Szeretlek Titeket!

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál  egy fekete-fehér esküvői fotóval emlékeztek meg szerelmükről.

A pár szeptemberben ünnepelte a tizedik házassági évfordulóját, és azóta is irigylésre méltó harmóniában élnek. Házasságukból két közös gyermek született, Mici hét, Vencel pedig hatéves.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés

Sírig tartó szerelem: Bud Spencer és felesége, Maria Amato

A 86 éves korában, 2016-ban hunyt el legenda a sírig csak egy nőt szeretett, 56 éven át  Maria Amatot, akit  az 1950-es években ismert meg. 1960-ban házasodtak össze. Három gyermekük született, Giuseppe 1961-ben látta meg a napvilágot, később pedig született még két lányuk, Christiana 1962-ben, majd Diamante 1972-ben. Más nőre soha rá sem nézett. Halála után Maria teljesen összeroppant.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!