spot_imgspot_img
spot_img

Újdonságok az egyik legnépszerűbb lakberendezési áruháznál

-

Article Top Ad (AdSense)

Ideje kicsit lelassulni és befelé figyelni.  Mihez van kedved? Ki szeretnél lenni? Milyennek  szeretnéd látni az otthonodat?  

Hallgass az igényeidre és az elképzeléseidre, engedd  szabadon a képzeleted, és hozz létre valami olyasmit,  ami számodra igazán gyönyörű. 

Az IKEA új termékeinek széles választékával kifejezheted  az egyéniséged, a stílusod, és felfrissítheted az  otthonod: okos tárolómegoldásokat, színes textíliákat  és merész párosításokat gyűjtöttünk össze.  

Meríts ihletet, hagyd, hogy magával ragadjon  a lelkesedés, és tervezgess! 

A színek forradalma

Élénk, feltűnő és merész: lépj be a különleges párosítások egyedi világába, ahol az otthonodat (és a személyiségedet) is színekbe öltöztetheted.   Idézd meg az otthonodban az évszak színeit a sárgával, rózsaszínnel, zölddel és kékkel. Lepd meg magad és a vendégeidet szokatlan formákkal   és szeszélyes dekorációkkal. Rendszerezz   tárolómegoldásaink segítségével – te döntöd el, hogy mit szeretnél megmutatni és elrejteni.  Bármi lehetséges, és nincs olyan, hogy „túl sok.”

Vidám hálószoba

Hozd be az otthonodba az évszak energiáit vidám színekkel és erőteljes vonalakkal. Kísérletezz a formákkal és mintákkal,   használd a kreativitásod – ebben segít a merész, képkeretes RIBBA poszter és a játékos, kétoldalas SOMMARVICKER   ágynemű.

Frissítsd fel a hálószobádat a hangulatodhoz és a stílusodhoz illően. A te szobád, a te szabályaid!

A tárolás unalmas. Ugyan már!

Ha mindennek megvan a helye, az segít, hogy ellazuljunk, önmagunkra figyeljünk, és megéljük az „itt és most”  pillanatát. Az egyszerű, mégis határozott vonalvezetésű BAGGEBO polcos egység és a VATTENTRÅG dobozok azonnal felhívják magukra a figyelmet. A kevesebb néha több, főleg akkor, ha ezt a többet bármikor és bárhová elrejtheted.

Élettel teli nappali

Emlékszel még, milyen izgatottságot éreztél gyerekként, amikor kibontottál egy vadonatúj doboz zsírkrétát? Kiválasztottad a kedvenc színedet, vagy akár fogtad az összeset, és nekiláttál az alkotásnak. A világ a vásznad, ahogy a nappalid is. Tedd egyedivé a megunhatatlan KLIPPAN kanapéval, amely új, izgalmas, sárga külsőt kapott. Töltsd meg a szobát vidám kiegészítőkkel –  például a IDROTTSHALL szőnyeg és a BILD poszterek biztosan  feldobják a hangulatot.

Ismerd meg a tervezőt: Luna gil

„Ezekkel a termékekkel az volt a célom, hogy egy kis  humort vigyek a tervezésbe. Amikor alkotás közben ezt a szemléletmódot követem, annak mindig karakteres a végeredménye” – állítja Luna Gil tervező, az olyan érdekes  és színes termékek megálmodója, mint a SOMMARVICKER  ágyneműhuzat, a FJÄLLTRIFT takaró és az IDROTTSHALL  szőnyegek.

Ahol az álmok  valóra válnak

Kinyitod a szemed egy pihentető alvás után, és rájössz, hogy az álom a valóságban is folytatódik. A kék különböző árnyalatai segítenek elmerülni a saját világodban. Az óceánok ihlette ágyneművel, a légies függönyökkel és a föld textúráját idéző szőnyegekkel életre keltheted az energiát adó természetet az otthonodban. Lazíts, engedd  el magad, és hagyd szabadon szárnyalni  a képzeletedet.

A nyugalom szigete a tenger alatt

Az óceán hívogató, megnyugtató hullámai segítenek az ellazulásban. A kellemes mintájú JORDRANUNKEL paplanhuzat és a puha, bársonyos SANELA párnahuzat kerek formái és megnyugtató színei meghitté varázsolják a hálószobát. Meglátod, egy pihentető alvás után frissen és kipihenten ébredsz majd.

A saját zen kerted

Egy hosszú nap után jólesik pihenni és lazítani. Teremts  az évszakhoz illő, kellemes hangulatot az otthonodban. A letisztult vonalvezetésű EKET szekrénnyel és az organikus mintájú BRUNBRÄKEN párnahuzattal a nyugalom elegáns  szigetévé változtathatod a nappalidat.

Itt az ideje, hogy új emlékeket szerezz

Bár változnak az évszakok, vannak dolgok, amik örök érvényűek, és így segítenek megélni a pillanatot. A letisztult és elegáns vonalvezetésű MÖRBYLÅNGA asztal és az üvegajtós BLÅLIDEN szekrény tökéletesen mutat együtt az étkezőben. A visszafogott színek és az átgondolt stílus soha nem megy ki a divatból.

Ezek a legfontosabb fürdőszobatrendek

A Moroso csodálatos bútorai már elérhetőek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!