spot_imgspot_img
spot_img

Imádni fogja a gyereked ezeket a kiegészítőket

-

Article Top Ad (AdSense)

Váltsd valóra gyermeked álmait, lepd meg egy mesés ajándékkal!

A CCC kínálatában garantáltan egyedi ajándékokat találsz pénztárcabarát árakon! Gyönyörű cipők, színes hátizsákok és trendi kiegészítők között böngészhetsz Ariel, a Muminok és a Marvel szuperhősök társaságában.

Lassan közeleg a nyár vége, ezért ez a tökéletes időszak arra, hogy gyerekek kedvében járjunk és még néhány örömteli nyári pillanatot töltsünk velük. Ajándékozd meg gyermeked egy kedvelt mesefigurás darabbal! Fedezd fel mesés ajánlatainkat a CCC üzletekben és a ccc.eu/hu oldalon vagy az applikációban.

Ariel, a „A kis hableány” című film kedvelt főszereplője nemcsak a mozivásznakon látható, hanem a CCC kínálatában is. Az Ariel-motívummal díszített egyedi lábbelik és kiegészítők készen állnak arra, hogy beteljesítsék minden kis rajongó álmát. Színes szandálok 6.995 Ft-tól, sportcipők 9.995 Ft-tól, táskák és hátizsákok 9.995 Ft-tól – mindez olyan fiatal hercegnőkre vár, akik szeretnék átérezni a víz alatti világ varázsát. A legjobb az egészben, hogy a CCC-nél ezek az aranyos termékek megfizethető áron elérhetőek.

Szandál:https://ccc.eu/hu/gyerek/lany/szandalok/szandal-disney-princess-ss23-262dprn-rozsaszin
Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/gyerek/sapkak-es-salak/gyerek-sapka-disney-princess-acccs-ss23-198dprn-zoeld

Hátizsák: https://ccc.eu/hu/taskak/hatizsakok/hatizsak-princess-acccs-ss23-159dprn-sokszinu

A Marvel szuperhősök legfiatalabb rajongói számára a CCC egyedi kollekciót készített. Gyermeked most már 4.995 Ft-tól viselheti kedvenc hőseit sapkákon és 11.995 Ft-tól tornacipőkön egyaránt! A Marvel képregények és filmek világszerte ismert motívumai átkerülnek a lábbelikre és a kiegészítőkre, egyedi dizájnt létrehozva. Hagyd, hogy gyermeked részese lehessen ennek a lenyűgöző világnak és stílusos módon fejezhesse ki szeretetét a szuperhősök: Pókember, Amerika Kapitány és más Marvel karakterek iránt. És ami a legjobb, mindez kedvező áron elérhető a CCC-nél, hogy minden gyermek élvezhesse ezt a fantasztikus világot!

Tornacipő:https://ccc.eu/hu/gyerek/fiu/tornacipok/tornacipok-marvel-100-bp40-ss23-300d100marvel-piros

Hátizsák:https://ccc.eu/hu/taskak/hatizsakok/hatizsak-marvel-100-acccs-ss23-138-b-d100marvel-kheki

Engedd, hogy gyermeked felfedezhesse a Mumin-völgy varázsát! A CCC a mesebeli kalandok szerelmeseit egy rendkívüli utazásra hívja, amely egy rejtélyekkel és bájjal teli világba kalauzol el a Muminok segítségével. Tove Jansson ikonikus történetei által ihletett egyedi lábbelik és kiegészítők várnak a gyerkőcökre a Muminok kedvelt karaktereivel díszítve. Fedezzétek fel a tornacipőket, slip-onokat, a stílusos vödörsapkákat és szövettáskákat – ez csak néhány a gyermekkori emlékeket idéző ajánlatok közül. Most mindezt vonzó áron szerezheted be: tornacipők és slip-onok 9.995 Ft-tól, vödörsapkák 3.995 Ft-tól, szövettáskák és hátizsákok 11.995 Ft-tól. Merülj el a bájjal és varázslatos képzelőerővel teli világban!

Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/noi/sapkak-es-salak/noi-kalap-moomin-acccs-ss23-136mmn-szuerke

Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/noi/sapkak-es-salak/noi-kalap-moomin-acccs-ss23-135mmn-fekete

Táska: https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak/kezitaska-moomin-acccs-ss23-133mmn-szuerke

Táska: https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak/kezitaska-moomin-acccs-ss23-134mmn-szuerke

Slip-on: https://ccc.eu/hu/gyerek/lany/tornacipok/tornacipok-moomin-cs205mmn-rozsaszin

A nyári szünet vége tökéletes alkalom arra, hogy a legkisebbeket is boldoggá tegyük és mosolyt csaljunk az arcukra. Látogass el gyermekeddel a CCC üzletekbe, és fedezzétek fel a fantasztikus mesebeli ajánlatainkat, amelyek garantáltan megfelelnek elvárásaitoknak.

Az álomajándékokat a CCC üzleteiben, a ccc.eu/hu oldalon és a mobilalkalmazásban találod.

Ismert zenészek szólalnak fel az iskolai bántalmazás ellen

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!