Sztárok, akik az idén esküsznek

-

Sokan kénytelenek voltak az idei évre áttolni az esküvőjüket a Covid miatt. Van, akit pedig most kapott el a lendület, pedig már gyerekei is vannak a párjától.Hazai ismert emberek, akiknek az idén gyűrű kerül az ujjukra.

Dobó Ági szépségkirálynő

Az esküvőt eltolták, a nászutat megtartották.

Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary szépségverseny győztese és párja, Kis Csaba a tavaly decemberi esküvőjüket kénytelen voltak elhalasztani a koronavírus miatt, ám a nászutat megtartották. A párnak két kisfia született, a most nyolcéves Benedikt és az ötéves Nataniel, velük és a barátaikkal elutaztak a Maldív-szigetekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

A  karácsonyi esküvőt pedig egy évvel elcsúsztatták, az idén ismét decemberben próbálnak meg egybekelni.  A téli időponthoz pedig továbbra is ragaszkodnak, ugyanis a férfinek a munkája miatt jobban van a téli hónapokban szabadideje. Újabb nászutat is terveznek, mindenképpen valamelyik meleg országba, és ismét a gyermekeik társaságában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a Konyhafőnök című produkcióban ismerkedett meg, ahol Dóra versenyzőként indult, Jenő pedig zsűrizte a főztjét. Amikor a fiatal lány kiesett, egy óra múlva már kapott is egy üzenetet Jenőtől, aki randizni hívta. Már akkor kiderült, hogy nagyon egy húron pendülnek, és Dóra teljesen elájult attól, hogy a közismert sztárséf egy igazi úriember. Egymásba szerettek, összeköltöztek, és a második évfordulójukon a sztárséf aláírta a szerződést az esküvő helyszínéről és idejéről. Először a lány édesapjától kérte meg a kezét, majd neki is feltette a nagy kérdést, amire a válasz természetesen igen volt.  Dóra nagyon meglepődött, hisz a lánykérésig azt gondolta, hogy sohasem lesz belőle feleség, és álomesküvőről sem álmodozott, mint a lányok többsége. Jenő pedig boldog volt, hogy mégsem  tért vissza Sanghajba, ahol Michelin csillagot szerzett, hanem itthon maradt. Nemrég nyitotta meg éttermét, aminek a megnyitójára a B Cool magazint is meghívta.

Egyre közelebb kerül a nyári esküvő időpontje, Dóra már kiválasztotta a ruháját, amit természetesen a vőlegény csak a várva várt napon láthat. Az esküvői menüt viszont elpróbálták a Konyhafőnök középdöntőjének első részében, ez adta a műsor egy részét. Dóri családja vegetáriánus, így egészen biztos, hogy húsmentes ételek is kerülnek majd a násznép asztalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

.

Szabó Győző és Rezes Judit

Sokáig vártak, 16 éve élnek együtt és 7 éve jegyesek. Az elmúlt közel két évtizedben  született két kisfiuk, Misi 2010-ben és Gárpár 2019-ben. Győző mindig úgy gondolta, hogy nem fontos  számára az esküvő,  és mindig volt valami az életében, amire jobban kellett koncentrálnia. Ráadásul ő volt már házas, ismeri, milyen érzés, ha feleségének , és nem a barátnőjének szólíthatja a párját.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Judit Rezes (@juditrezes) által megosztott bejegyzés

Végül csak beadta a derekát, a nyáron esküsznek, viszonylag szűk körben,  kizárólag polgári ceremónián.  50-60 embert várnak a nagy napra, és laza, lampionos bulit szeretnének, amelyen a színész mindhárom gyermeke jelen lesz. Nem szervezi túl, gyorsan akarja összehozni, mint ahogy az elsőt is csinálta.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

 Tavaly nyárra tervezték az esküvőjüket.

Több mint négy éve alkotnak egy párt, a színész 2019 őszén jegyezte el szerelmét, Szicíliában kérte meg a kezét. A nagy pillanatban jelen volt Ódor Kristóf színész, ő lesz a vőfény a nyári lagziban. Már 2020-ban szerettek volna összeházasodni, de nem sikerült, a covid kétszer is közbeszólt. A színésznő féltette az édesapját, nem akarta, hogy valaki megfertőzze a lagziban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés

“Mondta apu, hogy majd akkor leül egy sarokba maszkban, mire mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen már. Ő nem egy sarokban ülő típus. Van dátum lefoglalva erre az évre és jövőre is. Több időpontunk volt, de azt gondoltam, hogy még mindig nem biztos a helyzet. Szeretnék egy jót bulizni apukámmal”- níitakozta korábban a színésznő.

 Immár harmadszorra, az idei nyárra ismét kitűzték a dátumot. Nem hatalmas lagzit terveznek,  100-150 vendéggel számolnak. Hogy mikorra sikerül összehozni, ez függ a színészek munkáitól is,  a színéznő a nyáron Szlovákiában és itthon is forgat. Alexandra időközben kipróbálta, milyen érzés menyasszonynak lenni,  menyasszonyi ruhába bújt, az Esküvő magazin címlapján szerepelt a leendő vőféllyel, Kristóffal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés

 A Keresztanyu színészei, Gonda Kata és Kenderes Csaba

Még az egyetemi évek alatt ismerkedtek meg, négy évig ugyanabban az intézményban koptatták a padot, ám nem ott szerettek egymásba. Pedig Kata már akkor tetszett a színésznek, de nem lépett. Egyszer leültek  hosszasan beszélgetni, akkor kerültek közelebb egymáshoz. Lassan alakult ki a kapcsolatuk, végül összeköltöztek. Már két és fél éve alkotnak egy párt, a színész tavaly ősszel kérte meg szerelme kezét. Úgy tervezik, hogy  idén örök hűséget fogadnak egymásnak, ők is a nyáron szeretnék megtartani az esküvőt. Először kis létszámú lagzit akartak, ám idővel meggondolták magukat,  és minden ismerősüket, szeretteiket és barátaikat meghívnák, így végül 130 fős bulival számolnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kata Gonda (@katagonda555) által megosztott bejegyzés

Forrás:Life Tv

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!