Az ötvenes évek kultikus üdítőitala a BAMBI, mostantól ismét elérhető a hazai piacon, négy megújult ízben és csomagolásban. Sajnos nem a régi, csatos verzióban.
A retró, narancsízű BAMBI üdítőitalt 1947-ben vezették be a hazai piacra és a termék hosszú évekig töltötte be a magyar, szénsavas üdítőital kizárólagos szerepkörét, egészen a nemzetközi cukros riválisok megjelenéséig.
A kultikus brand négy év kutatás-fejlesztés és márkaépítés után teljesen megújult formában ismét elérhető a hazai piacon. A hiánypótló magyar craft üdítőital a 100%-os természetes alapanyagoknak, a fermentált eljárásnak és a négy különböző ízvilágnak köszönhetően piaci rést kíván betölteni a hazai üdítőital szegmensben. A BAMBI receptúráját és a gyártási technológiát is gyökeresen újratervezte az ART WATER Kft., amely portfóliójában a BAMBI mellett a FIZZ WATER ízvizek és a CHERNEL ásványvizek is megtalálhatóak.
A gyártási technológia egyik különlegessége, hogy a fermentálás hét napig tart. Ezután természetes botanikai összetevőket, például gyógynövényeket, természetes aromákat, cukrot, forrásvizet és fermentált gyömbérlevet adnak hozzá, alaposan megkeverik és összefőzik, gondosan ügyelve arra, hogy az ízek tökéletes harmóniát alkossanak a buborékokkal. Kiemelkedően fontos, hogy a termék nem egy szörppel felhúzott üdítő, hanem egy gondosan megalkotott, 100% természetes összetevőkből álló, fermentált ital, amelynek minimális a cukortartalma és maximális frissességet biztosít. Ezeknek köszönhetően jelenik meg a termék kedvező élettani hatása, amely hiánypótló a hazai üdítőital piacon.
Új BAMBI ÍZEK:
Herby giner – gyömbér-boróka
Cloudy rhubarb – rebarbara
Twisted orange – narancs sevillai narancsvirággal
Direct limon – citrusos citrom
Szereted a retró érzést?
Akkor nézegess nyáron készült balatoni képeket, amelyek visszarepítenek a múltba.