spot_imgspot_img
spot_img

Pasivadászt – ON

-

Article Top Ad (AdSense)

Ahogy a világ változik, úgy a féfiak és a nők közötti érintkezés szintjei is merőben különböznek. A visszahúzódó asszonyokból, mára dominás emberek váltak, a pasik pedig visszahúzódóbbá bizonytalanabbá lettek. Nem meglepő az a tény, hogy a hölgyek sok esetben átveszik a kezdeményezést, és jó előre kiszemelik maguknak, a férfit. A spontanitás pedig sokkal erőteljesebb motívációvá vált mint eddig hittük volna.

Fotó: Pixabay

A változás alapvető

A mai metódusokat, elég nehezen érezzük meg. Régen sokkal egyértelműbb volt minden. Régebben létezett egy olyan fajta munkamegosztás, hogy a férfi inkább, szerzett, és vadászott. A nők ezzel szemben adott, gondoskodott ellátott. Ezek a mélyen nyugvó működési rendek, valahol ott vannak bennünk. A génjeinkben, a tudatalattinkban, rendszert alkotnak. Manapság viszont, és ez nincs is olyan régen, egy teljesen más alapokon nyugvó realitás bontakozott ki. A férfi, és a női szerepek, teljes keveredése tapasztalható. Ezt sem tagadni, sem pedig bírálni nem lehet. Egyszerűen csak halad a világ.

A régi elmélet már megdőlt

A régi szisztéma az volt, hogy a nők, adtak. Ha nem kaptak akkor is. Egyértelműnek találták az, hogy ha mindent megtesznek a férfiért, a kapcsolatért, az előbb utóbb elvezethet, a kívánt tökéletességhez. A történet viszont úgy folytatódik, hogy a kapás minden erőfeszítések ellenére nem történt meg. Ha valaki ezen csodálkozna, teljesen felesleges. A férfiak vadásznak. Ez valójában teljesen egyoldalú, hiszen a szeretet köntösébe burkolt odaadás, az esetek minimális százalékában tud működni.

Fotó: Pixabay

Felcseperedett az új NŐ

A történelem, a megalkuvások végtelenje, ha a női és férfi szerepeket nézzük. Az emancipáció létrehozta azokat a generációkat, akik már többet akarnak annál, minthogy adjanak. Ez természetes. Az emberi lény, mint egyedülálló idivídum, a vágyaiba burkolja magát, és ha ezek nem egyeznek a valósággal, kitőrni akar. Kitőrni képes! Ez mostanra meg is történt. Már nem a tipikus családanyag, a háztartást tökéletesen vezető asszony eszményképe jelenti a női identitást. A NŐ bármire képes. A szép családi idillt felváltotta egy teljesen más, egy erős, öntudatos, és sok esetben a piszmogó, férfiak fölött teljesítő nő. A társadalmi változások, ugyancsak ebbe az irányba terelték a kapcsolatok kusza ösvényét, mely által megtörtént! Megtörtént, hogy a másik nem „levadászása” már nem csak a férfiak privilégiuma.

Fotó: Pixabay

Mit keresnek a nők a pasiban

A nők az eredendő génjeik által ösztökélt alapvetést a magabiztosságot keresik egy férfiben elsősorban. A második, hogy ne legyenek „házisárkányok” tehát a kapcsolatban meghatározó türelmet keresik magukban és a párjukban is. Amit viszont soha nem szeretnének keresni, „hacsak nem egy éjszakás kalandról van szó” az a lelépés. Ezekre felépítve több fajta érdek vezérelhet, egy úgynevezett csajos partit. A pasivadászat -on nagyon nem mindegy milyen motivációk által történik meg a férfiak becserkészése.

Fotó: Pixabay

A párvadászat már rég nem a férfiak privilégiuma

Mivel már a nők képesek, a maguk útját járni, a férfiak támogató ereje nélkül. Az erősviszonyok átalakulta. A hölgyek elkezdtek vadászni! Nyilván ennek létrejöttek a kimondatlan szabályai, azok az események helyek, ahol ez megtörténhet. Az a tézis, hogy indig a nő dönt, manapság fokozottan igaz. Már az sem probléma, ha a kezdeményezést, nem a férfi akarásából fakad, és teljesen természetessé vált, hogy a nők, simán „felszedik” a férfiakat. Nyilvánvalóan itt azért roppant, vékony határokon belül működik a nemek közötti játék, de a domináns szerepet nem feltétlenük az „erősebbik nem képviseli”

Fotó: Pixabay

Talán egyszerűbb is lehet, ha a nő teszi meg az első lépéseket

Manapság bár ez nem általános de két típusú férfi létezik. Az egyik teljesen el van tévedve saját értékelésében, és túlbecsülik azt, vagy észre sem veszi, ha tetszik egy nőnek. Ez nagymértékben szükségessé tette a hölgyek indítványozó, hozzáállását. Immáron teljesen értelmetlen dolog ragaszkodni tradicionális a szerepekhez. Egy, felnőtt ember függetlenül a nemtől képesnek kell legyen arra, hogy kimutassa, finoman jelezze, mi az, amit szeretne. Nem ördögtől való, ha nincs jácmázás, taktikázás, és felesleges körök futása. Az viszont egyértelmű, hogy a pasivadászat, már teljesen természetes dologgá vált.

A párkapcsolat érdekes és különös játszma

A magyar nők fele boldognak vallja magát, a legtöbb gond a párkapcsolatokkal van

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!