spot_imgspot_img
spot_img

Újévi fogadalmak párkapcsolatban élőknek

-

Article Top Ad (AdSense)

Akár egy teljesen új kapcsolatban vagytok, akár hosszú évek állnak mögöttetek, az új év nagyon sok új lehetőségeket tartogat számotokra. Gondoltatok már arra, hogy jó lenne nem csak egyedül, hanem közösen is kitűzni célokat és megfogadni olyan új dolgokat, mint például a következők?

Az új év kezdete mindig egy izgalmas és romantikus időszak. Nem csak azért, mert visszatekintünk az elmúlt év történéseire, de azért is, mert izgatottan várjuk, hogy mi mindent tartogat számunkra az előttünk álló év. Ez különösen igaz a párokra, akiknek párkapcsolata folyamatosan fejlődik és alakul, és akiknek jól jöhetnek a közös fogadalmak.

Minél több őszinte beszélgetés:

Szakértők egyetértenek abban, hogy minden hosszútávú kapcsolat titka, ha tudunk kapcsolódni egymáshoz, ha elég időt szánunk egymásra és a közös beszélgetésekre. Főleg azért, hogy ne legyenek visszatartott mondatok, amelyek azért maradnak kimondatlanul, mert egyikőtök attól fél, hogy ha a másiknak elmondja, akkor az mérges vagy ideges lesz.

Lesz minden héten egy nap, amikor csak egymásra figyeltek:

Kutatások bizonyítják, hogy kisebb eséllyel válnak el útjaik azoknak a pároknak, akik heti egyszer „randiznak” egymással. Akár elmentek valahová, akár otthon maradtok legyen néhány olyan közös órátok, amikor magatok mögött hagytok minden felelősséget és csak egymásra figyeltek, szórakoztok és jól érzitek magatokat egymás társaságában. Még akkor is, ha segítséget kell igénybe venni, hogy meg tudjatok nézni egy filmet vagy elmehessetek vacsorázni.

Fotó: freepik

Időnként néhány nap kettesben:

Már a heti néhány lopott óra is csodás, de egy hétvégi kiruccanás mindkettőtök számára nagyon klassz összekötő kapocs lehet. Mindegy hová mentek és hol laktok arra az egy-két éjszakára, csak menjetek és legyetek együtt!

Több romantikus pillanat:

Ha az ember kapcsolatban él törvényszerű, hogy kialakul egy bizonyos rutin. Lehet, hogy már túl vagytok az udvarlási és rózsaszín felhős szakaszon és mindent tudtok egymásról, ám ilyenkor is jó a szeretetet fizikai úton is kifejezni, és ennek a szexen kívül több egyszerű módja is van: apró kis kedveskedések és olyan pozitív szokások bevezetése, mint a puszi búcsúzáskor vagy üdvözlésképpen, séta közben megfogjátok egymás kezét vagy filmnézés közben egy kis simogatás.

 

Megtanuljátok kezelni a konfliktushelyzeteket:

Amikor problémák adódnak érdemes a konfliktuskezelés három területére összpontosítani: konfliktus megelőzése, konfliktus kezelése még mielőtt elharapózna a vita, megtenni bizonyos lépéseket, ha már megtörtént a baj. Ezeken a területeken a legtöbb párnak sok gyakorlása van szüksége, de érdemes a jobb érvelés megtanulására úgy tekinteni, mint egész életen át tartó folyamat, és ezért egy értékes cél az új év megkezdéséhez.

Ketten egy közös célért:

Amikor a téli szünet után újra beindul az élet, a legtöbb pár visszacsöppen a régi kerékvágásba és megint különböző irányokba tartanak. Azonban ha létrehoztok egy közös célt, amelyet mindketten szeretnétek elérni, akkor jobban tudtok kapcsolódni egymáshoz. Ilyenek lehetnek: egy közös bakancslista olyan dolgokkal, amelyet mindketten szeretnétek megvalósítani, vagy akár vállaljátok, hogy minden nap együtt vacsoráztok, vagy mondjuk minden pénteken koccintotok egy pohár pezsgővel.

Egyszerű, de nagyszerű fogadalmak ezek, amelyekkel könnyen még jobbá tehetitek a kapcsolatotokat…

Ez is érdekes lehet számodra:

Minden, amit a pezsgőről tudni akarsz

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!