spot_imgspot_img
spot_img

Mutatós adventi és ünnepi díszek az otthonodba

-

Article Top Ad (AdSense)

Öltöztesd ünnepi díszbe a lakásodat könnyen elkészíthető, olcsó, de látványos dekorációkkal. Mutatjuk a kedvenceinket.

Márai Sándor ezt írja az ünnepi hangulatról, az ünnepre való készülődésről : „Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl reá, testben és lélekben.”

Ezzel az idézettel is szeretnénk meghozni a kedvedet a kreatívkodáshoz.

Fényfüzér és fenyőág üvegben

Az elemes, jó áron beszerezhető fényfüzéreket néhány toboz és fenyőág mellé beteheted befőttesüvegekbe. Pár karácsonyfadíszt is elhelyezhetsz az üvegben.

kép: pinterest

 

Mécses virágcserépben

Akár egy virágcserép is átlényegülhet ünnepi dekorációvá egy kis fantáziával. Tömd ki földdel az erre a célra kiválasztott cserepedet, fenyőágakkal fedd le a földet. A kis mécsest helyezd középre.

kép: hof9blogspot.com

 

Világító csillag

Néhány faágra lesz szükséged ehhez a minimalista stílusú csillaghoz. Az 5 egyforma méretű ágadat kösd össze úgy, hogy csillag alakzatot kapj. Egy fényfüzérrel tekerd körbe a formádat.

kép: rhinov.fr

 

Tortatartó újragondolva

Ha van olyan tortaállványod, amit tudsz pár hétre nélkülözni, akkor csinálj belőle egyedi ünnepi díszt! A hagyományos fenyőágas, klasszikus megjelenésű koszorúk mellett egy-egy ilyen alternatív megoldás is izgalmas lehet. Az eltérő méretű gyertyákkal talán még különlegesebb lehet a látvány.

kép: purewow.com

 

Házikók kartonból

24 kicsi kartonházikó, amiben akár egy általad készített, elrejtett ajándék, üzenet is megbújhat. A karácsonyig tartó visszaszámlálás a gyermekek számára különösen varázslatos. Ezekkel az apróságokkal is fokozhatod a karácsonyvárás élményét.

kép: rockmyfamily.com

 

Toboz szalaggal

Egy nagyobb toboz szépséges ajtódísszé is válhat, ha rögzítesz rajta pár fenyőágat, pici gömböket,és egy szalaggal masniformát kötsz rá. A nagy tobozon a pici tobozok nagyon bájosak.

kép: pinterest

Egy későbbi cikkünkben formabontó asztali díszeket és adventi koszorúkat is mutatunk.

 

Ha hasonló témában még olvasnál, ezt a cikkünket is Neked ajánljuk:

Te is tudsz adventi koszorút készíteni!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!