spot_imgspot_img
spot_img

Mozgásklinika nyílik

-

Article Top Ad (AdSense)

Első vidéki helyszínként, Győrben nyílik Mozgásklinika idén áprilisban.

A manuálterápiás és gyógytorna központ hagyományos és innovatív, saját fejlesztésű technológiákat ötvözve gyógyítja a pácienseket, szoros együttműködésben a térségben már működő egyéb egészségügyi szolgáltatókkal. Cél, hogy a Győr környékén jelentkező fokozott gyógytorna és manuálterápiás igényeket rövidebb várakozási idő mellett, magas minőségű és nagy hatékonyságú kezelésekkel lehessen kiszolgálni. A vármegyében 2021-ben az állami ellátórendszer mozgásszerveket érintő szakrendelésein összesen több mint 220.000 páciens jelent meg (fizioterápia – 149.000 fő, reumatológia – 55.000 fő, ortopédia 20.000 fő).

(KSH, 2021., Link: https://www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0047.html)

fotó: freepik

A Mozgásklinika egy franchise-rendszerben működő gyógytorna és manuálterápiás centrum, ahol a hagyományos, illetve saját fejlesztésű, innovatív megoldásokat ötvözve gyógyulnak a páciensek. Budapesten és környékén összesen már 4 központ végez gyógyító tevékenységet. Rendelőikben jelenleg havonta ezernél is több terápiát végeznek  ami jól mutatja a központ kiemelkedő szakmai színvonalát. Első vidéki helyszínként, Győrben nyílik Mozgásklinika idén áprilisban.

Szentiványi Rita, a Mozgásklinika vezetője a nyitás kapcsán hangsúlyozta: „Győr és térsége Magyarország legdinamikusabban fejlődő régiója, amit folyamatosan növekvő lakosságszám, csúcstechnológiát képviselő ipar, fejlett szolgáltatóközpontok és magas szintű egyetemi képzés jellemez. Épp ezért egyre fokozottabb az igény olyan terápiás ellátásokra, amelyek kapcsolódva a térségi ellátórendszerhez, minőségi, hatékony és innovatív megoldásokkal segítik a páciensek gyógyulását. A Mozgásklinika eddig több mint 10.000 pácienst látott el az elmúlt egy évtized alatt, így értékes tapasztalat és tudás van a birtokunkban, amit áprilistól elérhetővé teszünk a győriek, sőt a vármegye összes lakosa számára. Célunk, hogy magas minőségű szolgáltatási alternatívánkkal tehermentesítsük a térségi ellátást.”

fotó: freepik

Győr-Moson-Sopron Vármegyében az állami ellátórendszer mozgásszerveket érintő szakrendelésén összesen több mint 220.000 páciens jelent meg (fizioterápia – 149.000 fő, reumatológia – 55.000 fő, ortopédia 20.000 fő; forrás: KSH, 2021., Link: https://www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0047.html), ami az összes vármegye ellátáshoz viszonyítva kiugró szám.

A Mozgásklinika innovációs képességeit jól jellemzi, hogy gyakorlati tapasztalatukat, tudásukat Mozgáspiramis-rendszerbe foglalták, aminek ingyenes megosztását blokklánc rendszeren keresztül is hozzáférhetővé tették.

Így látja a mesterséges intelligencia a magyar népbetegséget

Nem elég tudatosak a magyarok a rákszűréssel kapcsolatban

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!