spot_imgspot_img
spot_img

Milyen rúzsra vágynak a nők?

-

Article Top Ad (AdSense)

Milyen rúzsra vágynak a nők? – tette fel a kérdést nemzetközi kutatásában az ismert szépségmárka.

A 9000 fős felmérés eredményei nem voltak meglepők, a nők feltűnő színű, matt finishű rúzsokra vágynak, amelyek tartósak és nem szárítják ki ajkaikat. Az AVON legújabb Hydramatic ajakrúzsai ezen általános fogyasztói igények figyelembevételével lettek kifejlesztve, így nagy eséllyel bizonyulhatnak tökéletes választásnak mindannyiunk számára. De miben is rejlik az új rúzs titka, valamint mire kell figyelnünk annak érdekében, hogy rúzsunk egész nap lerobbanthatatlanul tündököljön? Erről mesél nekünk Károlyfi Edit, a márka Szépségszakértője.

A megkérdezett hölgyek rúzzsal kapcsolatos elvárásai kimondva nem hangzanak bonyolultnak, azonban nem véletlen, hogy a sminktermékek piacán csupán elvétve találhatunk olyan ajakrúzsokat, amelyek minden kritériumnak megfelelnek. A mattra száradó árnyalatok ugyanis általában nem tartalmaznak hidratáló összetevőket, így kicserepesedhetnek ajkaink, illetve a rúzsok felvitele is nagyban befolyásolja azok tartósságát. Ahhoz, hogy megtalálhassuk a számunkra tökéletes formulát elengedhetetlen, hogy minél több rúzst kipróbáljunk és teszteljük, hogyan viselkednek ajkunkon. Az AVON új Hydramatic ajakrúzsa kiküszöböli a matt finishű rúzsok általános problémáit, és a lehengerlően pigmentált matt árnyalatokat azonnali és tartós hidratálással ötvözi, így teljesítve a nők álmát és alkotva meg egy olyan ajakrúzst, amely mindenki kedvencévé válhat.

Az AVON legújabb Hydramatic ajakrúzsai a nemzetközi kutatásban megmutatkozó elvárásokat hivatottak teljesíteni, használatukkor egyszerre élvezhetjük a matt színeket és a telt, hidratált ajkunk szépségét! Az 50%-ban hidratáló és bőrvédő összetevőket tartalmazó különlegesség a szépségmárka első olyan matt rúzsa, amely a közepén hialuronsavat tartalmaz, légies, krémes formulájának köszönhetően kellemes a viselete és használata, könnyen siklik ajkunkon, teljes és élénk fedést  biztosít. 15 gyönyörűen pigmentált árnyalatából mindennapjaink során és a különleges alkalmakra is választhatunk, kifejezhetjük velük személyiségünket és hangulatunkat, az élénk színekből magabiztosságot és önbizalmat meríthetünk.

A szépségmárka ígéreteit egy hazai kutatás[1] eredményei is alátámasztották! 98 hölgy bevonásával tesztelték az AVON új Hydramatic ajakrúzsának élénk piros, Siren Red árnyalatát, amely remekül vizsgázott. A résztvevők 84%-a nagyon elégedett vagy elégedett volt, 10-ből 9 hölgy lecserélné a jelenleg használt rúzsát Avon Hydramatic ajakrúzsra. „A rúzs viselete kifejezetten kellemes volt, nem cserepesedett alatta az ajkam, mint a korábban használt matt ajakrúzsok esetében, tartós volt és nem koszolt….” – emelte ki a kutatás egyik résztvevője. Egy másik vélemény pedig így válaszolt a kérdésre: „Hogy milyen volt viselni…..egy szóval SZUPER még sosem volt ilyen tartós es ‘kényelmes’ viseletű rúzsom.” A résztvevők 90%-a nyilatkozott úgy, hogy a jövőben szívesen újravásárolná a kipróbált terméket, és 82%-uk ajánlaná a terméket barátainak, ismerőseinek is.

„A számunkra legideálisabb formulájú ajaktermék megtalálása még nem minden, a felvitelére is nagy hangsúlyt kell fektetnünk ahhoz, hogy egész nap magabiztosan viselhessük rúzsunkat és ne kelljen tartóssága miatt aggódnunk” – hívta fel figyelmünket a Szépségszakértő. Ahhoz, hogy kihozhassuk a maximumot tartósságából, különösen fontos, hogy megfelelően előkészítsük ajkainkat. Első lépésben egy gyengéd radír vagy hámlasztó segítségével távolítsuk el az elhalt hámsejteket, majd alaposan hidratáljunk. A hidratáló felszívódása után, egy kontúrceruza segítségével rajzoljuk meg ajkaink körvonalát, majd satírozzuk be egész felületét. Utolsó lépésként vigyük fel a kiválasztott Hydramatic rúzst, és élvezzük az egész napos színes hidratálást.

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:

  • Avon Hydramatic ajakrúzs: 2999 Ft

Az AVON aktuális termékkatalógusát a következő linkre kattintva lapozhatod át:

https://hu.avon-brochure.com/c03_hu_2023/

[1] Az ittelmondhatod.hu weboldalon 2023. február 10-27 között futó kutatás alapján, 98 résztvevő bevonásával (18-65 éves nők)

Ugorj rá időben mesés húsvéti kollekcióra!

Megérkezett a Super Mario kollekció a fürdőszobádba

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!