spot_imgspot_img
spot_img

Magzati rendellenességek kiszűrése akár már a 12. héten

-

Article Top Ad (AdSense)

Újabb GE Healthcare gyártmányú Voluson E10 típusú készülékkel bővült a Czeizel Intézet már eddig is egyedülállóan modernnek és korszerűnek számító magzati ultrahangdiagnosztikai eszközparkja, ahol immár öt csúcskategóriás géppel várják a szűrővizsgálatokra érkező kismamákat. A készülék nagy felbontású, részletgazdag képeinek köszönhetően különleges élményt nyújt a kismamáknak, és nagyobb pontossággal, más ultrahang gépekhez képest akár már 6 héttel korábban segít kiszűrni az esetleges rendellenességeket is. 

„A Czeizel Intézet mindig is törekedett arra, hogy a magzati diagnosztika terén és általában az összes szakmai tevékenységében a legmagasabb színvonalat biztosítsa pácienseinek. Tevékenységünk egyik fő eleme az ultrahangdiagnosztika, melyben a vizsgáló szakember megfelelő felkészültsége és tapasztalata mellett nagyon nagy jelentősége van az alkalmazott technológiának is. Büszkék vagyunk arra, hogy ma Magyarországon, a magzati diagnosztikában a legmagasabb technológiát alkalmazzuk, és nálunk van a legtöbb, csúcskategóriás ultrahangkészülék beállítva.” – mondta Merhala Zoltán, intézetvezető. 

„A GE Healthcare a szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikának világszerte piacvezető gyártó cége, a Voluson E10-es készülék pedig termékportfóliónk zászlóshajója, melynek tavaly októberben mutattuk be legújabb fejlesztését. A készülék a legkorszerűbb, nagy felbontású 4Ds vizsgálófejjel rendelkezik, ezáltal minimálisra csökkentve a diagnosztikai hibák lehetőségét. Tartalmazza az összes, a legmodernebb szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikához kapcsolódó képalkotó eljárást, és olyan pontossággal tudja megmutatni a magzatot, amire korábban nem volt lehetőség.” – magyarázta Homoki István, a GE Healthcare magyarországi disztribútor cégének, a MED-EN TRADE Kft-nek üzletfejlesztési vezetője, aki külön kiemelte továbbá az  eszköz véráramlás monitorozásához használt  Radiantflow és Slowflow funkcióit is, amelyek kiválóan alkalmasak arra, hogy a magzati vizsgálatokat már a lehető legkisebb kortól, a lehető legnagyobb pontossággal, megbízhatósággal végezzék el. 

„A prenatális ultrahang, diagnosztika területén meghatározó, hogy milyen technológia áll rendelkezésre, és ha azon a szinten szeretnénk dolgozni, mint Nyugat-Európában, az Egyesült Államokban, vagy akár egyes ázsiai országokban, a legjobb gépekre van szükségünk. A GE készülékei minőségben, felbontásban egyaránt világvezető készülékek, melyek segítenek minket, orvosokat, hogy minél kisebb magzati korban minél több mindent ki tudjunk szűrni.” – magyarázta az intézet orvosigazgatója, Dr. Tidrenczel Zsolt. Hozzátette: „Sok kórképet, rendellenességet, így pl. szívrendellenességeket, nyitott gerincet korábban a 18-20. hétnél előbb nem lehetett diagnosztizálni, a korszerű gépeknek köszönhetően azonban ezek ma már a 12. hét környékén kiszűrhetők, ezáltal pedig a megfelelő kezelést is hamarabb el tudjuk kezdeni.” 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!