spot_imgspot_img
spot_img

Közeleg a Corvin moziéjszaka!

-

Article Top Ad (AdSense)

Már újra várja nézőit a megújult Corvin – az aktuális premierekkel, rengeteg cinefil-sorozattal –, és szeptemberben a nagy sikerű Corvin moziéjszaka is visszatér!

A nyárvégi-őszi programban kiemelt helyet kapnak az alkalmi, különleges vetítések: visszatér a nagyvászonra a Vissza a jövőbe, a klasszikus Rambo-trilógia, és a hamarosan új eposszal jelentkező Martin Scorsese nagysága előtt frappáns életmű-válogatással tisztelgünk. A Best Of Corvin-sorozatban évfordulós kasszasikereket vetítünk, a Mamma Mia!-tól A sebhelyesarcún át A sötét lovagig.

A Corvin moziéjszakán (szeptember 22-én) a hagyományoknak megfelelően egész éjjel lehet majd mozizni egyetlen karszalaggal: a műsorban premier előtti filmek és friss kedvencek egyaránt szerepelnek. Néhány cím a várható kínálatból: Barbie, Oppenheimer, Dogman, Infinity Pool, Jeanne du Barry, A szerelem természete, Suzume, Amitől félünk. Az elővétel augusztus 17-én kezdődik!

Ősszel indul a CineKorda ritkaságokat bemutató vetítéssorozata is, amelyben moziban egyszer látható, máshol nem vetített, különleges filmekkel találkozhat a közönség, a Corvin legnagyobb vásznán. A CineKorda a Corvin, a Cinema Niche és a magyarhangya összefogásában született meg. Az első film, az An Elephant Sitting Still előtt Tarr Béla tart bevezetőt!

Szeptember közepétől indulnak a családi hétvégék is a Corvinban: a Mese habbal-sorozatban minden hétvégén egy-egy délutáni előadással várjuk a legkisebbeket és kísérőiket.

A programokról részletek a mozi honlapján és közösségi felületein találhatóak:

https://corvinmozi.hu és https://www.facebook.com/corvinmozi

Karszalagvásárlás a moziéjszakára: https://corvinmozi.hu/programok/13-corvin-moziejszaka

A Corvin moziéjszaka szpotja: https://www.youtube.com/watch?v=wiu63iVLGnY

A moziéjszaka Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1976237472740552

5 tény, amit nem tudtál Meryl Streepről

Robin Williams – a nagy nevettető szomorú sorsa

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!