spot_imgspot_img
spot_img

Káprázatos fotók az Emirates új luxusjáratáról

-

Article Top Ad (AdSense)

Elkezdődött az koronavírus elleni vakcinák alkalmazása, ezért talán már nem sok ideig kell lemondanunk az utazásról. A repülés élményéről álmodozva vessünk egy pillantást az Emirates A380-as csodajáratára, melyet kifejezetten a luxus kedvelőinek készített az dubaj-i légitársaság. 

Újítás az első osztályon

A 2021-es évet hihetetlen fényűzéssel indította az Emirates. Január 4-én forgalomba állt az első Premium Economy osztállyal rendelkező A380-as repülőgép. A luxuskategóriás járaton elsőként érhető el a légitársaság újonnan megálmodott álomszép utasosztálya.

A prémium szolgáltatást kezdetben a Dubaj és a London Heathrow között közlekedő utasok tapasztalhatják meg. Az EK003 / 004 járat a tervek szerint minden nap 14:30-kor indul Dubajból, és 18:20-kor érkezik a londoni Heathrow reptérre. Az Angliából Dubajba utazók számára pedig 20:20-kor indul, és másnap 07:20-kor landol az Egyesült Arab Emírségek területén. Egyik légitársaság sincs könnyű helyzetben a pandémiás időszak miatt, ám az Emirates vezetősége biztosította utasközönségét az állandó fejlesztésekről és a járatok folyamatos újraindulásáról.

„Míg más légitársaságok megszorítanak, és visszafogják tevékenységüket, mi előre megyünk. Igyekszünk minél hamarabb visszaállítani járatainkat, útvonalhálózatunkat és szolgáltatásainkat a járvány előtti szintre, és emellett új szolgáltatásokat is bevezetünk, meglepő fejlesztésekkel várjuk vissza utasainkat.” -– nyilatkozta Sir Tim Clark, az Emirates vezérigazgatója.

Az Emirates luxus járata
Az Emirates luxus járatának lépcsője | Fotó: Budflyer Facebook oldal
Az Emirates luxusgépén 4500 csatorna közül válogathatunk.
Az Emirates luxusgépén 4500 csatorna közül válogathatunk | Fotó: Budflyer Facebook oldal

Új járatok

A január elején startoló A380-as mellett további öt vadonatúj gép áll szolgálatba ebből a típusból a következő két évben. Ezeken szintén elérhető lesz a Premium Economy osztály, ahogy a 2023-tól érkező Boeing 777X gépeken is. A különböző repülőgépeket az Emirates váltakozva használja majd eltérő útvonalakon, hogy minél több utasnak legyen lehetősége kipróbálni a Premium Economy kivételes élményét.

Az Emirates A380 járat bőrülései
A járat bőrülései | Fotó: Budflyer

A Premium Economy

Az Emirates első osztályú járatán 56 ülés található, mindez 2-4-2-es elrendezésben, gondolva ezzel a párosan utazókra és családokra is. Az üléssorok között 101 cm-es távolságokat hagytak, biztosítva ezzel a komfortos elhelyezkedést. Nem mintha az ülések nem ezt szolgálnák: közel 50 centiméteres szélességükkel garantáltan kényelmes utazást biztosítanak. Állítható fej-, könyök-, és lábtámaszok találhatóak minden széken és minden ülés hátradönthető.

A vizuális élményt sem bízták a véletlenre, a székek krémszínű bőr üléshuzatot kaptak és elegáns fa betétekkel egészítették ki őket. A Premium Economy élményhez hozzátartozik az ülések támlájában elhelyezett képernyő, melyen a fedélzeti szórakoztatórendszer több mint 4500 csatornájából válogathatunk.

Forrás: Budflyer

Megvan hány utas fordult meg a repülőtéren 2020-ban. Ön mennyire tippel?

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!