spot_imgspot_img
spot_img

Izgalmas benti programok télre

-

Article Top Ad (AdSense)

Üdvözöllek, kedves olvasó! Ha rákattintottál erre a cikkre, akkor valószínűleg szívesebben szórakoznál a napsütésben, mint a hidegben, de jó hírem van! A téli hétköznapokba is be lehet iktatni izgalmas, budapesti programokat. Minimális erőfeszítést igénylő szórakozástól kezdve, bátorságot igénylő, aktív mulatozásig itt mindenre találsz ötletet!

Pizsamás programok

Amíg kint mindent átjár a hideg, addig otthon, pizsamában is alkothatsz valami újat. Itt az idő, hogy főzőcskézz, kipróbálj új recepteket! Nem a világ megváltásáról van szó, de mikor volt utoljára, hogy azért főztél, sütöttél, hogy kipróbálj valami újat, hogy kísérletezz, hogy jól érezd magad, és nem azért, mert muszáj?

Ha kerülnéd a konyhát, akkor egyszerűen huppanj a TV elé, de előtte készítsd elő a terepet! A családoddal, barátaiddal vágjatok ki bolondos kalap és bajusz formákat papírból és helyezzétek gyurmaragasztóval a képernyőre. Indítsátok el a kedvenc filmeteket és figyeljétek, mikor illeszkedik tökéletesen a kalap vagy bajusz a szereplőkre! Akár előre is megtippelhetitek, hogy hány ilyen alkalom lesz vagy versenyezhettek, hogy kinek a formája kerül legtöbbször jó pozícióba.

Kép: TV képernyőre ragasztott bajuszok_onmilwaukee

Nyugis, de kimozdulós

Ha a hideg nem tántorít el attól, hogy legalább egy kis időre elhagyd az otthonodat, akkor érdemes felkeresni a legkülönlegesebb kávézókat. Kifejezetten stresszlevezetésre ajánlom az olyan kedves légkört teremtő helyeket, mint a ZOO Café vagy a macskaimádóknak létrehozott Cat Café. Nincs is annál jobb, amikor kisállatokkal játszhatsz, miközben finom, meleg italokat szürcsölsz!

Ha kicsit aktívabb beülős programra vágysz, akkor mindenképp keresd fel a társasozásra berendezett helyeket, mint például a Board Game Café vagy a GameUp Pub. Itt bármelyik társasjátékot kipróbálhatod miközben finomságokat fogyaszthatsz. A barátaiddal is mehetsz, de az ismerkedés is könnyű ezeken a helyeken. Ráadásul a kipróbált játékokról könnyebb eldönteni, hogy megéri-e otthonra is beszerezni. Sokat spórolhatsz, ha céltudatosan, saját tapasztalatból vásárolsz társasjátékokat.

Kép: Zoo Cafe Budapest

A belevalósoknak

Az extrém benti szórakozásokról se feledkezzünk meg! A legjobb, hogy semmi előképzettség nem szükségek ezekhez a programokhoz, helyben mindent megmutatnak, amit tudni kell. Személyes kedvencem az élményrepülés. A SkyWard szélcsatorna gyerekektől kezdve profi ejtőernyősökig, mindenkinek remek és páratlan élményt nyújt. Ha nem vágysz arra, hogy kiugorjon egy repülőből, de mégis kíváncsi vagy arra, hogy milyen érzés zuhanni, akkor mindenképp próbáld ki!

Szélcsatornától mentes, de beöltözést szintén igényel a Fröcskölő. A nevéhez nagyon hű programról van szó. A tetszőleges színű festékeket úgy fröcskölheted, dobálhatod szanaszét a vászonra, a falra, a barátaidra (rájuk persze óvatosan), ahogy csak tetszik! A szabályok és a korlátok megszűnnek. Ez egy olyan hely, ahol szabadon, maszatosan, vadul kiélheti mindenki a kreativitását. Stresszlevezetésre is nagyon jó, igazi felhőtlen, benti szórakozás.

Kép: go-skydiving
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!