Így állítsd össze te is a saját, egyedi karórádat

-

Egy karóra nem csupán időmérő eszköz, hanem az egyik legnépszerűbb kiegészítő is mind a nők, mind pedig a férfiak számára. Bár a szakboltok többnyire széles választékot kínálnak, a megfelelő óra megtalálása nem egyszerű dolog. Hiszen mindannyian egyediek vagyunk, és egyedi dolgokra vágyunk. Ehhez nyújt megoldást a magyar gyártó, az Evolvens, ahol saját ízlésünk szerint szerkeszthetjük meg karóránkat.

Az egyediség vonzó?

Kétség sem férhet hozzá. Az Evolvens elnevezésű márka 2011-ben indult és feladatául tűzte ki a minőségi és sokszínű órakínálatot. Egy olyan gyártóról van szó, aki igenis odafigyel az ügyfeleire, partnerként kezeli minden megrendelőjét, hiszen így tud csak valóban egyedi terméket kínálni számukra.

Fotó: Evolvens hivatalos Fb oldala

Szerkeszd meg a saját órádat!

A gyártó honlapján található „óraszerkesztő” menüpont alatt kezdődhet a tervezés. Magát az óraszerkezetet leszámítva – mely japán gyártású – mindent a cég munkatársai gyártanak. A vevők pedig saját ízlés szerint kombinálhatják össze az alapelemet az óramutatókkal, a számlappal, a fedlappal, a szíjjal és annak színének megadásával. Az órát teljes egészében Budapesten, a cég központjában rakják össze és készítik el az általunk megadott tervek alapján.

Fotó: Evolvens hivatalos Fb oldala

Jó, de mennyibe kerül mindez?

Nem árulunk zsákba macskát, valóban nem egy olcsó termékről van szó, azonban nem is megfizethetetlen. A szerkesztőben négy -féle különböző számlapméretet találunk. Ezeknek az ára fix, erre jönnek rá a különböző kiegészítők, melyek között meglepő módon találunk teljesen ingyenes alkatrészt is. A legolcsóbb ár tehát kicsivel több, mint 80 ezer forint, a legmagasabb pedig a csillagos ég. Csak rajtunk múlik, milyen egyedi órát álmodunk meg magunknak.

Az okosórák több mozgásra ösztönöznek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!