A még eddiginél is kövérebb gázzal indult a Northern Talent Cup

-

Hétvégén zajlik a Dorna Road To MotoGP program keretein belül megszervezett Northern Talent Cup tehetséggondozó versenysorozata. 

Az itt induló pilótáknak az ezen a versenyen való részvétel egy igazi úgródeszka ahhoz, hogy igazi versenypilótákká váljanak, és később a MotoGP Moto3 as kategóriájában folytassák a versenyzést. 

Április 16-18 i hétvégén minden versenyző a Németországi Oshersleben pályáján teszteli a KTM 250 es standard motorjait, hogy minél jobban fel tudjon készülni a május 14-én Le Mans -ban kezdődő versenysorozatra. 

Itt egyébként a futam egyidőben lesz a Le Mans-i MotoGP futammal.

A Fairium Next Generation Riders Team pilótái iszonyat dögös designnal rendelkező motorrokkal álnak majd rajthoz. A motor designt Kiss Péter, a BÉGÉ Design Kft ügyvezetője és tulajdonosa tervezte és készítette el. 

Rossi Moor és Farkas Kevin új versenyruhája is nagyon feltűnőre sikerült. 

A teszt alatt a pilóták, profi pályán tesztelhetik a motorokat, és ráhangolódhatnak az 1 hónap múlva induló versenyekre. 

A 26 pilótából 4 magyar versenyzőnek is drukkolhatunk: 

Farkas Kevin és Rossi Moor a Fairium Next Generation Riders Team tagjaként, míg Varga Tibor A Forty Racing pilótája és Vincze Martin  Chobák Motorspot egyesület pilótája képviseli hazánkat a versenyeken. 

A boxokban nagyon jó a hangulat, a pilóták együtt bandáznak a boxok előtt, már csak a tavaszt várják, de nagyon. 

 

Kategória:

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!