spot_imgspot_img
spot_img

Dobozban

-

Article Top Ad (AdSense)

Pepossz vagyok, a görög filozófus, egy éves kutya blogger. Gondoltam elmesélem nektek a történetem.

Egyszer csak világos lett, bár a szememet nem tudtam még kinyitni, de érzékeltem a hirtelen jött fényt. Először hideget is éreztem, de aztán átmelegedtem, mert finoman és szorosan összebújtunk a testvéreimmel, anyukám meg szépen végig nyaldosott minket.

Éhes lettem, de, mire sírni kezdtem volna a mamám gyorsan édes tejjel látott el minket, általában addig tömtem magam még végül elaludtam. Így ment ez napról, napra, boldogan. Mígnem egyik reggel egy durva kéz megragadott és egy dobozba dobált minket a testvéreimmel, a mama meg nem jött velünk. Izgatottak lettünk, mert egy autó hátsó ülésére kerültünk a dobozzal együtt, a kocsi pedig elindult. Minden iszonyatosan hangos volt és fényes, mi azért félénken bár, de érdeklődve nézegettünk ki a dobozból, vajon, hová lesz a kirándulás. Nem sokat utaztunk, hirtelen megállt az autó, mi pedig nagyot puffantunk a betonon, ahová dobozostul repültünk. Sírni kezdtünk az ijedtségtől, hangosan sipákoltunk, hogy jöjjön vissza az autó, és vigyen minket vissza a mamánkhoz. De nem jött. Csak síri csend lett. Féltünk, fáztunk, és éhesek voltunk. Aztán lépések zajára lettünk figyelmesek, egyre közelebbről és közelebb hallottuk. Odaért … Most kajálni megyek, majd folytatom.

 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!