spot_imgspot_img
spot_img

FOLYTATJA STRATÉGIAI ÁTALAKULÁSÁT A DIGI CSOPORT

-

Article Top Ad (AdSense)

A DIGI csoport vállalati működés észszerűsítésének következő lépéseként leányvállalatainak beolvadásáról döntött.

Fotó: Pixabay

Mi történik

A DIGI három leányvállalata az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a Digi Infrastruktúra Zrt. 2022. december 31-én beolvad anyavállalatába, azaz a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-be.

Az Invitel és az I-TV ügyfeleinek sem a számlabefizetésben, sem a szolgáltatások igénybevételében nem jelent változást a társaság beolvadása.

A szervezetek összevonása a költségek csökkenése mellett hozzájárul a vállalati működés és az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javulásához.

Fotó: Pixabay

A leányvállalatok beolvadása

A DIGI csoport vállalati működés észszerűsítésének következő lépéseként leányvállalatainak beolvadásáról döntött. Ennek megfelelően 2022 december 31-én az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a DIGI Infrastruktúra Kft. egyesül a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel, amely jogutódként veszi át a megszűnő cégek tevékenységeit. A leányvállalatok beolvadásának célja a vállalatcsoport belső folyamatainak racionalizálása és költségek csökkentése mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javítása. A társaságok egyesülését követően mindhárom szolgáltató előfizetőinek a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. állítja majd ki a számlákat, azonban a változás sem a szolgáltatásokban, sem pedig a számlabefizetésben, vagy az ügyfélszolgálat elérhetőségeiben sem jelent majd változást. Az Invitel és az I-TV Zrt. ügyfelei november hónapban részletes tájékoztatást kapnak majd az összeolvadással kapcsolatos fontosabb tudnivalókról. Az I-TV előfizetők kiszolgálása továbbra is az együttműködő helyi szolgáltatókon keresztül történik

Fotó: Pixabay

A jelenlegi gazdasági környezetben különösen nagy szerepe van az erőforrások észszerű kezelésének, a DIGI célja, hogy a magyar piac hosszú távon is fejlődni képes szereplője maradjon és stabil munkakörnyezetet biztosítson.” – mondta Tábori Tamás, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, aki hozzátette: „A társaságok egyesülése előnyös lesz az ügyfelek számára is, egyszerűsödik az ügyfélkiszolgálás és az ügyintézés, a későbbiek során pedig az egységes működés új integrált szolgáltatások bevezetését teszi majd lehetővé a társaságok szolgáltatási területein.

Fotó: Pixabay

A DIGI 2022 tavaszán kezdte meg működésének stratégiai átalakítását az erőforrások optimalizálása érdekében. A folyamat fontos lépése az idei év második felére tervezett cégegyesítés, és a társaságok beolvadásának lezárása. Az észszerűsítési folyamat támogatja a zavartalan ügyfélkiszolgálást, a magas szintű és kedvező ár-érték arányú szolgáltatások biztosítását.

A DIGI

A széleskörű szolgáltatási portfólióval rendelkező DIGI a magyar vezetékes hang, internet és televíziós műsorszolgáltatási piac második legnagyobb szereplője, a 4iG csoport tagja. A DIGI országszerte több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki, és több mint 2,4 millió bevételt biztosító szolgáltatással (RGU) rendelkezik. A társaság csúcstechnológiás előfizetői végpontig kiépített optikai hálózatának (FTTH – Fiber to the home), megerősített gerinchálózati és műholdas infrastruktúra-fejlesztéseinek köszönhetően az ország bármely pontján képes magas minőségű szolgáltatást biztosítani. A DIGI 2019 májusában indította mobil telekommunikációs szolgáltatását Magyarországon. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat 2.509 saját tulajdonú bázisállomással rendelkezik. www.digi.hu  

Ezek a legnépszerűbb okostelefonok most

Magyar feltalálók álmai a Millenárison

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!