spot_imgspot_img
spot_img

Csobot Adél a maximumon pörög, Pindroch Csaba a gyerekeinek akar imponálni

-

Article Top Ad (AdSense)

„EL A KEZEKKEL A PAPÁMTÓL!„ 2. rész

Belestünk a készülő családi mesefilm kulisszáiba. A  második részben a történet egyik kulcsszereplőjével, Csobot Adéllal és Pindroch Csabával beszélgettünk.

Dobó Kata ismét a kamerák mögé állt, ezúttal Gulyás Buda technikai rendezővel közösen forgatja Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes mostoha című regényének zenés-táncos átdolgozását. Több mint 100 fős forgatócsoport, kivételes forgatási helyszínek, egyedi díszletek, elképesztő látvány- és fantáziavilág, slágergyanús betétdalok. Mindehhez kiváló színészeket kértek fel a szerepekre, akik mindnyájan nagyon értékelik a nemzetközi produkciókhoz mérhető stábot és technikai hátteret.

Csobot Adél: Próbálok mindenhol helytállni

A mesefilm egyik főszereplője Csobot Adél, aki most először  mutatja meg tehetségét egy mozifilmben. Szinte magát játssza, egy bájos, kedves, fiatal nőt, nem véletlenül hívták meg erre a karakterre.

– Filmben   először  játsszom, korábban színházban szerepeltem, az Alföldi Róbert által rendezett Őrült Nők ketrecében. Nagyon vágytam egy ilyen feladatra, és hihetetlenül örültem, amikor megkaptam.  Az első filmezésemnél  azonnal kiemelkedően   profi csapatba kerültem. 100 főt tesz ki a stáb, akikre úgy tekintek,  mint egy nagy családra. Sokat vagyunk együtt, nagyon megszerettem őket. Mindenki hihetetlenül segítőkész, pedig tényleg sok dolgot  megkérdezek a forgatás menetéről,  hisz nekem minden új.

El a kezekkel a papámtól Csobot Adél

Harmat Esztert alakítja, egy kedves, fiatal lányt, aki megbabonázza a kislányát egyedül nevelő édesapát.

– Nyilván az egyéniségem összefüggésben van azzal, hogy rám bízták a karaktert.  Az emberek sokat látnak kiabálni a képernyőn, ahogy ők mondják, „rikácsolni”. Itt most egészen más oldalamat mutatom meg.  Az biztos, hogy van bennünk közös vonás is. Eszter egy „virágoskert” lány. Amikor kimondom a nevét, megjelenik előttem egy színes, virágoskert, süt a nap, lepkék szállnak, lágy szellő fúj. Ő egy ilyen elbűvölő személyiség, aki mindemellett ért a gyerekek nyelvén, szeret velük lenni, pont ezért egy gyerektábor vezetője. Én is szeretem a gyerekek társaságát, és nem feltétlenül csak a sajátjaimra gondolok. Évekig jártam fellépni, és annak ellenére nagyon  befogadóak voltak velem szemben, hogy nem gyerekdalokat énekeltem. Azonnal tudtak hozzám kapcsolódni.

Adél két kisgyermek anyukája, ám az elmúlt hónapokban sokat dolgozik, kevesebb ideje jut rájuk.

– Augusztus óta forgatom párhuzamosan a filmet és az RTL Klub Álarcos énekes című műsorát,  próbálok mindenhol helytállni. Bírom és élvezem a sok munkát, annak ellenére, hogy ez egy kemény időszak, nehezebb és lazább napok követik egymást. De pörgős, temperamentumos személy vagyok, ez nem okoz gondot.  A 26. évemben járok, ha valamikor lehet bírni, az most van!

Pindroch Csaba: A  gyerekeit nem viszi el a premierre

A színész csak a pályája elején szerepelt  gyerekeknek szóló darabban az Arany János Színházban, azóta elkerülték az ilyen jellegű felkérések. Idővel családot alapított és édesapa lett, és mióta gyerekei születtek, szeretett volna valami olyan produkcióban részt venni, amellyel elbüszkélkedhet  nekik. Mivel nem kapott ilyen jellegű felkérést, keresett magának. Szerette volna, hogy a kicsik elámuljanak, ha meghallják a hangját egy mesefilmben, és büszkék legyenek az édesapjukra.

– Annyira vágytam rá, hogy amikor a harmadik részét szinkronizálták a Gyűrűk ura című filmnek, ami a kedvencem, megkértem a jó barátomat, aki kapott munkát benne, hogy intézze el, hadd  szerepeljek  én is  legalább egy mondatra. Imádtam volna, hogy amikor együtt nézzük a filmet a gyerekeimmel,  hallják, hogy apu is benne van. Végül kaptam egy fél mondatot. Hihetetlen öröm volt!

Csaba már sok filmet forgatott, és már az olvasópróbán szembesült azzal, hogy ez  most nagyon más lesz. Úgy ítélte meg, hogy  egy nagyon komoly kiállású produkcióban vesz részt.

– Már a próbán élt az egész történet, a mesével és a zseniális szereposztással. Ilyet nem tapasztaltam. Az egész stábot megbecsülik és kényeztetik, hogy mindenki arra tudjon koncentrálni, ami a feladata. Kicsit olyan amerikás az egész,  persze jó értelemben.

Én egy pozitív karaktert játszom, a család egyik barátját, olyat, aki mindenkinek van egy az életében. Nagyon szeretem a gyerekeket és megtalálom velük a hangot, a főszereplő kislánnyal is azonnal jóban lettem.  A gyerekeim viszont nem jönnek el majd  a bemutatóra, mert nem akarjuk továbbra sem kitenni őket a nyilvánosságnak. Majd az egész család együtt beül a moziba, és  együtt, nyugalomban  Pimegnézzük a mesefilmet.

Másik két szereplőről itt olvashatsz, ők is meglepetést tartogatnak!

Pálmai Anna gonosz mostoha, Gubás Gabi öregasszony lett

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!