spot_imgspot_img
spot_img

5+1 különleges maszk magyar tervezőktől

-

Article Top Ad (AdSense)

A maszkok nem csak a betegségtől védhetnek meg bennünket, de a sok ötletes és ügyes tervezőnek köszönhetően öltöztetnek is. És ha már maszkot kell hordanunk, akkor miért is ne viselhetnénk olyat, amelyik a legjobban illeszkedik személyiségünkhöz és stílusunkhoz?

Íme kedvenc tervezőink, akikre nem csak a maszkok miatt érdemes odafigyelni:

Silk & More

Fotó: silk&more
A silk&more selyem termékei kiegészültek maszkokkal is. Borody Kriszti minden darabja egyedi és megismételhetetlen, mert a selymet ő maga festi. A maszkok légiesek és könnyűek, és annyira kellemes érzés a bőrnek, hogy akár egész nap rajtunk lehetne. Külön köszönet a csodálatos színekért, amelyek végérvényesen belopták magukat a szívünkbe.

 

Mad Mask

Fotó: Mad Mask

Ezekben az őrült maszkokban soha nem fogod unalmasnak érezni magadat, még akkor sem, ha a fél arcodat el kell takarni. A Mad Mask éppen ezt szeretné megmutatni, hogy egy olyan tárgy is lehet izgalmas, amely eddig csak egy negatív fogalomhoz társult.

Saku

Fotó: saku

Dóri elkötelezett környezetvédő, akinek webshopjában több olyan használati tárgy is kapható, aminek egy magára valamit is adó környezettudatos ember mindig megörül. Kétrétegű, mosható pamutmaszkjai is ezt a vonalat erősítik és mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő darabot…sőt akár többet is, mert vagány és kedves mintákban kaphatók, amelyek ebben a nehéz helyzetben is vidámságot hoznak az életünkbe.

Léber Barbara

View this post on Instagram

www.barbara-leber.com

A post shared by Barbara Leber (@barbara_leber) on

Az egyik leghíresebb magyar divattervezőt senkinek nem kell bemutatni, ezért nagyon megörültünk neki, amikor felfedeztük, hogy ő is készít maszkokat. És nem is akármilyeneket, hanem igazán elegáns „léberbarbarásat”. A finom csipkéből készült maszkok sikkesek és nőiesek és tulajdonképpen bármilyen öltözékhez illenek.

Tórizs Hajnalka

Fotó: Sopronfalvi Ildikó

Hajnalka maszkjai kivételesen finom és igényes anyagokból készülnek, amelyeket aztán a fejdísz tervező egyedileg kézzel díszít. Minden maszkból legfeljebb öt darab készül, így nem csak elegánsak, de igazán egyedülálló darabok is. Azoknak ajánljuk, akik nem csak kitűnni szeretnének a tömegből, de egy kis varázslatra is vágynak.

My Poppinz

A hazánkban élő olasz-kolumbiai Sara a maszkok mellett eredetileg hajpántokat készít, de nem pusztán varrja őket, hanem saját maga tervezi az egyedi mintákat is. Miután néhány hete egy vásárban megvettük az első My Poppinz maszkunkat, örök rajongói lettünk, mert nem csak jól néznek ki, de nagyon jól hordhatók is. Ráadásul igazán biztonságosak, mert két rétegből állnak és a két réteg között egy zsebecske található, amelybe egy filtert lehet elhelyezni vagy Sarától egyenesen filterrel együtt is megvásárolhatók az így FFP 2-es szűrőhatással rendelkező maszkok.

Neked melyik tetszik a legjobban?

Olvasd el ezt is:

Tippek októberi, otthoni mozizáshoz

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!