Csak imádni lehet a 76 éves Goldie Hawn-t

-

Goldie Hawn mindig is élvezte az életet, mégis egész életében kimaradt a botrányokból. Színésző, feleség, anya, aki egyszerűen csak teszi a dolgát és éli az életét, amilyen boldogan csak tudja. És 76 évesen is őrületesen jó fej!

Ahogy készülök erre a szülinapos cikkre, természetesen végigpörgetem Goldie Hawn instagram oldalát, és megállapítom magamban, hogy ez az, én is pont ilyen akarok lenni majd 76 évesen! Életvidám, bolondos ember, aki a hosszú-hosszú évekkel a háta mögött tudja, hogy mi az, ami igazán fontos. Két tök egyszerű dolog: a család és a boldogság.

Goldie Hawn már nem fiatal, de a kor egyáltalán nem zavarja és nem foglalkozik Hollywood fiatalság kultuszával, és látványosan nem érzi szarul magát ettől. Megmutatja, hogyan bulizik otthon mosogatás közben mackónadrágban a fiával és férjével, és végignézve a mókás produkciót egyáltalán nem az jut eszembe, hogy ez egyedi eset lenne, amit a közösségi média kedvéért megrendeztek volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

Ez a nő olyan, aki valahogy mindig megmaradt embernek és hitelesnek, bármit is csinált.  Megmaradt annak a hóbortos és bolondos nőnek, akit A kaktusz virága, az Óvakodj a törpétől és az Elvált nők klubja című filmekben megismerhettünk. Kurt Russellel 1983-ban a Második műszak című film forgatásán ismerkedtek meg és azóta, vagyis harmincnyolc éve élnek együtt, ami már önmagában elismerésre méltó két Hollywoodban élő színésztől. Soha nem házasodtak össze, mert nem érezték szükségét. És hiába voltak problémáik soha nem hagyták el egymást, inkább megpróbáltak egyre jobbak lenni. Nem egymás nélkül akartak megöregedni, hanem együtt, ezért legyőzték a korlátaikat és szintet léptek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

Goldie Hawn megmaradt annak az embernek, aki színészi karrerjét és sikereit mindig a helyén tudta kezelni és aki mindig elég jó anya tudott lenni három gyermekének.

Mindig tudta, hogy mikor kell két lépést hátrébb lépnie, hogy gyerekei kibonthassák szárnyaikat. Saját elmondása szerint soha nem volt az a rátelepedő, nyomulós anya: “Az anya feladata az, hogy mindig ott legyen a gyerekeinek és szemtanúja legyen az életüknek.” És tényleg! Mi mást is tehetnénk anyaként, mint fogni a kezüket amíg kell, aztán idővel elengedni, hogy megéljék a saját életüket és megfogalmazhassák maguknak, hogy kik ők valójában, hogy aztán felnőttkorukban úgy beszéljenek rólunk, ahogy Kate Hudson Goldie Hawn-ról:

“Ahogy öregszel, lassan rájössz, hogy az emberek másképp látják a szüleidet. De nekünk, ők a szüleink, és nagyszerű gyermekkorunk volt, mert annyi, de annyi szeretet volt benne. Mindig ott voltak nekünk, annak ellenére, hogy milyen sok filmben játszottak.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

Soha nem félt attól, hogy beskatulyázzák a buta szőke nő szerepébe, egyrészt mert nem az, másrészt mert ő annál mindig is sokkal szabadabbnak érezte magát. Azt játszott, ami akart és úgy, ahogy akarta. Fantasztikus ember, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyben tudott tartani egy családot egy olyan csillogó és hamis közegben is, mint Hollywood, miközben járta a saját útját és őrületes karriert futott be. Ezért örökké a rajongói leszünk…

Ha tetszett, itt további érdekes olvasnivalót találsz:

10 dolog, amit nem tudtál Susan Sarandonról

5 kedvenc filmünk az isteni Brigitte Bardot-val

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!